BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,64
HABER /  GÜNCEL

Kiptaş Silivri konutlarına ilgi

KİPTAŞ Silivri Konutları'nın satış kampanyasında, ilk 2 gün Silivri’den yaklaşık 4 bin 500 kişi kayıt formu aldı.

Abone ol

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın girişimleriyle yatırım programına alınan KİPTAŞ Silivri Konutları'nın satış kampanyasında, ilk 2 gün Silivri’den yaklaşık 4 bin 500 kişi kayıt formu aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden KİPTAŞ, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın teklifi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın onayıyla Silivri’de 1230 vatandaşı ev sahibi yapacak. 75, 95 ve 126 metrekare olmak üzere üç farklı tipte dairenin yer aldığı proje; altyapısı, çevre düzenlemesi, ilköğretim okulu, ticaret merkezi, sosyal-kültürel donatı alanları ve dini tesisleriyle İstanbul’da ideal bir yaşam alanı oluşturuyor.

Giriş katlarının bir kısmı daha önceki projelerde olduğu gibi özürlü vatandaşlar için ayrılan konutların taksit ödemeleri, tercihe göre içine girdikten sonra da ödenebilecek. Silivri Konutları için müracaatlar 22 Aralık’a kadar sürecek. 0.99 gibi çok düşük bir faiz oranıyla satışa sunulan konutların peşin fiyatları 50 bin YTL ile 120 bin YTL arasında değişiyor. 18 ayda tamamlanacak konutlar,120 aya kadar vadeyle satışa sunuldu. Vadeli (taksitli) fiyatlar ise 81 bin YTL ile 195 bin YTL arasında değişiyor.

KONUTLARIN SATIŞ KAMPANYASI BAŞLADI
KİPTAŞ Silivri Konutları’nın satış kampanyası, 7 Aralık 2006 Perşembe günü Saraçhane Belediye Sarayı’nda düzenlenen törenle başlatıldı. Törenin ardından Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulan (Saraçhane) ofislerde satış kampanyası başladı. Silivri Belediyesi girişinde kurulan KİPTAŞ Silivri Konutları Satış Ofisi’ne ilk 2 gün içinde yaklaşık 4 bin 500 vatandaş başvurdu ve kayıt formu aldı.

Daha önce Toplu Konut Projesi için Silivri Belediyesi Zabıta Amirliği’ne ön kayıt yaptıran vatandaşlar, Silivri Belediyesi KİPTAŞ Ofisi’ne başvurarak ön kayıt işlemlerini yaptırabilirler. KİPTAŞ’ın Silivri Belediyesi girişindeki ofisi, 22 Aralık 2006 Cuma gününe kadar cumartesi günleri de dahil olmak üzere vatandaşların hizmetinde olacak.