BIST 10.329
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.457,71
HABER /  GÜNCEL

Tuluyhan Uğurlu Kapalıçarşıda

Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, "Dünya Başkenti İstanbul" adlı çalışmasını bu kez, Kapalıçarşı'da seslendirdi.

Abone ol

Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, "Dünya Başkenti İstanbul" adlı çalışmasını bu kez, Pazar günleri kapalı olan ve konser için özel açtırılan Kapalıçarşı'da seslendirdi.

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'in de izlediği konseri, yaklaşık bin 300 kişi takip etti. Tarihi çarşıda düzenlenen ilk konserde, izleyiciler çarşının büyülü atmosferinde bir yolculuğa çıktı. Kapalıçarşı Esnaflar Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen konser için Kapalıçarşı'nın kapıları Pazar günü de açıldı ve İstanbullular muhteşem bir konseri bu kez tarihi bir mekanda izledi.

Tuluyhan Uğurlu'nun Kapalıçarşı'nın dünden bugüne serüvenini de notalara döktüğü eseriyle başlayan konser, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, AK Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ak Parti Eminönü İlçe Başkanı Hidayet Işık'ın da yer aldığı konserde Uğurlu, tarihi mekanı bu kez piyanosuyla renklendirdi.

Kapalıçarşı'da ilk kez bu şekilde bir konser düzenlendiğini belirten Başkan Nevzat Er, çarşının ve Eminönü'nün kültür ve sanat etkinlikleriyle renklenmesinden ve canlanmasından mutluluk duyduğun söyledi. Başkan Er, Tuluyhan Uğurlu'yu ve Kapalıçarşı Esnafları Derneği Başkanı Hasan Fırat'ı da kutladı.