BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian'ın dekoltesi dikkat çekti!

Sosyetik güzel Kim Kardashian giydiği sıradan ama iddialı dekoltesi ile magazin basınının dikkatini çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian Los Angeles'daki stüdyo çekimleri öncesi giydiği kıyafet ile magazin basınında yer aldı. 

Realty show yıldızı Kim Kardashian dikkat çekmeye devam ediyor. Kısa bir süre sonra rapçi nişanlısı Kanye West ile evlenecek olan Kim Kardashian düğün stresi ve uzayan hazırlıkların yanı sıra realty programı Keeping Up With Kardashians'ın çekimlerine de ara vermeden devam ediyor. Programının yeni bölümünün çekim ve montaj işleri için Los Angeles'daki stüdyolarının önünde görüntülenen sosyetik güzel Kim Kardashian alışılmışın dışında bir dikkat çekme stili ile magazin basınında yer aldı.

1.20140429113813.jpg

Gösterişli ve iddialı kıyafetler denildiğinde ilk akla gelen sosyetik güzel Kim Kardashian geçtiğimiz gün Los Angeles'da alışılmışın dışında bir kıyafet tercihi ile magazin basınının dikkatini çekti. Realty show yıldızı Kim Kardashian şaşalı bir kıyafete nazaran tercih ettiği siyah topuklu ayakkabıları, siyah denim kot pantolonu, V yaka siyah tişörtü ve siyah blazer ceketi ile kameralar tarafından görüntülendi.

2.20140429114001.jpg

Gayet sıradan ve salaş bir giyim tarzı benimseyen sosyetik güzel Kim Kardashian verdiği göğüs dekoltesi ile adından söz ettirmeyi başardı. Giydiği siyah V yaka tişörtü ile derin bir göğüs dekoltesi veren sosyetik güzel ayrıca içine iç çamaşırı giymemesi ile magazin basınını şaşkına uğrattı. Cürretkar bir şekilde verdiği göğüs dekoltesi ile magazin basınında yer alan ünlü güzel Kim Kardashian magazin basınında dikkat çekmek için taktik değiştirdi şeklinde yorumlandı. Sosyetik güzelin abartılı kıyafet yerine daha sıradan ama daha iddialı dekolteler ile adından söz ettirmesi magazin basınında zekice olarak yorumlandı.