BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kim Kardashian mobil oyunu ile günde…

Hollywood ünlüsü Kim Kardashian, Re/Code teknoloji konferansında bir söyleşide mobil cihazların hayatındaki yerinden bahsetti.

Abone ol

GLU Mobile ile yaptığı ortaklığı sonucunda kendi mobil oyununa sahip olan ünlü Kim Kardashian (evlendikten sonraki soyadı ile Kardashian West), oyundan günde 700,000 Dolar kazanıyor.

Oyunundan yılda 200 milyon Dolar gibi bir kazancı olan Kardashian, Re/Code konferansında kendisi ile yapılan söyleşide mobil teknolojinin ünlülerin hayatını nasıl etkilediği konusunda açıklamalarda bulundu.

TV şovu, Instagram ve Twitter hesapları ve son olarak da “Kim Kardashian: Hollywood” isimli akıllı telefon oyunu ile ismini tam anlamı ile başarı ile markalaştırmayı başaran ünlü, söyleşide sosyal medyanın günlük programının ciddi bir bölümünü kapladığını anlattı. Ayrıca tüm dünyanın gözü önünde olarak yaşamanın zorluklarından da bahseden Kardashian, kızı ile yaşadığı herşeyi sosyal medyada paylaşmadığını belirtti.

Kardashian söyleşide en büyük miktarda takipçisi olan sosyal medya araçlarına ağırlık verdiğini ama arada bir yeni uygulamalarla da ilgilendiğini belirtti. Ayrıca BlackBerry’ye olan büyük sevgisini de açıkladı ve telefonundan asla vazgeçmeyeceğini söyledi. İnsanlara tuhaf gelmesine rağmen, e-postalarını yazmak için hala en iyi seçeneğinin BlackBerry telefonu olduğunu belirtiyor. Ama her türlü fotoğraf ve sosyal medya işleri için de bir iPhone kullanıyormuş.

Kim Kardashian’ın oyununun tanıtıldığı