BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kim bu M.A ve S.Y.?

Ergenekon gözaltıları hız kesmiyor. Gözaltında olan 21 kişiye 4 isim daha eklendi. Aralarında çok önemli bir kişi de olduğu söyleniyor;

Abone ol

İNTERNETHABER

Ergenekon Operasyonu kapsamında bugün birçok isim gözaltına alındı. Ancak tüm gün boyunca çok önemli bir ismin gözaltına alınacağı konuşuldu. Ancak kim olduğu açıklanmadı.

 ERGENEKON'DA TÜM GÜNÜN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Akşam saatlerinde gelen bir haber "o ismin" gözaltına alındığı yönünde oldu. Erzurum'da iki kişi gözaltına alınmıştı. TRT muhabiri  Murat Avar ve Müteahhit Siyami Yalçın Erzurum'da gözaltına alındı.  Ayrıca onlardan başka 2 paşa daha gözaltındakiler listesine eklenmişti.

İKİ PAŞA DAHA GÖZALTINDA

Ergenekon soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama emri çıkartılanlar arasında yer alan Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat eski Başkanı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve emekli emekli Tümamiral İlker Özgüven'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Emekli Jandarma Albay Erdal Sarızeybek, dönemin Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Levent Ersöz'ün yazılı olmayan talimatıyla bazı telefonları dinlediğini iddia etmişti.


SORGULANMAYA BAŞLADILAR

Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan 7 kişi ile Antalya ve Erzurum'da gözaltına alınan 4 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmasına başlandı.


Adli Tıp'taki sağlık kontrollerinin ardından gözaltındaki kişiler Vatan caddesindeki Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.
 
Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan zanlılar için 4 gün gözaltı süresi
alınması bekleniyor