BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gözaltılardakiler sağ masada

Ankara'da gözaltına alınan isimler şimdi İstanbul'da. Onlar emniyette "sağ masada" sorgulanacaklar. Peki nedir bu sağ masa?

Abone ol

İNTERNETHABER

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan 7 kişi, Atlasjet'e ait tarifeli uçakla saat 19.35'te İstanbul'a getirildi. Emniyet'te sağ masada yani irtica masasında sorgulanacaklar...

 ERGENEKON'DA TÜM GÜNÜN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı üzerine, sabah saatlerinde Ankara'da gözaltına alınan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, ATO Başkanı Sinan Aygün, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ile Hamza Demir, Kemal Aydın ve Neriman Aydın, Atatürk Havalimanı apronunda polis ekipleri tarafından teslim alındı.

UÇAKTA PERDE ÇEKTİLER

Gözaltına alınan isimler İstanbul'a getirilirken uçakta ilginç durumlar da yaşandı. Uçaktaki diğer yolcuların onları görmemesi için gözaltındaki isimler en arkaya oturduldu ve yolcularla aralarına polis etten duvar ördü. Bu da yetmedi, bir de araya siyah perde çekildi.

İRTİCA MASASINDA SORGULANACAKLAR

Gözaltındaki 7 kişi Yeni Bosna Adli Tıp Sağlık Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyeti'ne götürülecek. Burada onları "sağ masa" sorgulayacak. Sağ masa Emniyet'te irtica masasında sorgulanıyor... Ulusalcı isimlerin neden irtica masasında sorgulanacağı ise başka bir merak nedeni...

ANTALYA'DAN GÖZALTINA ALINANLAR DA İSTANBUL'DA

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Antalya'da gözaltına alınan biri emekli albay iki kişi de İstanbul'a ulaştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla yazlığında gözaltına alınan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur ve Osman Gürbüz İstanbul'a ulaştı.

Gözaltına alınan zanlılardan Osman Gürbüz'ün, iki ayrı cinayet ile ''uyuşturucu bulundurmak'', ''6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet'' ve ''kaçırma'' suçlamalarına karıştığı gerekçesiyle sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.