BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ilıcak ayağını denk alsın!

Nazlı Ilıcak Çölaşan ve Ümit Zileli'yi çıldırttı. Operasyona destek çıkan yazara yönelik tepkiler tehdite kadar uzandı.

Abone ol

Ankara'yı sarsan Ergenekon gözaltıları medya dünyasını ikiye böldü. Bazı gazetecilerin tepkisi hayli sert oldu. Hedefteki isim Nazlı Ilıcak'tı. Gözaltıları destekleyen açıklamaları Emin Çölaşan ve Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'yi çıldırttı.

Cumhuriyet yazarı Zileli, "Nazlı Ilıcak ayağını denk alsın. Hesabı sorulacak" derken, Çölaşan muhbir ve gazeteci bozuntusu olmakla suçladı.

Emin Çölaşan'dan sert tepki geldi. Habertürk'e konuşan Çölaşan, meslektaşlarına yüklendi. Gözaltıları destekleyen gazetecileri yalaka, bozuntu ve muhbirlikle suçladı..

GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR

Böyle bir günleri yaşamaktan dolayı utanç duyuyorum Polis devletinin faşist savcılar Akılla mantıkla açıklanması mümkün değil. AKP'yi korku dağları bekliyor. Ekonomide çuvalladılar. Gündem değiştirmek bu olayı yaptılar.

YURTSEVER İNSANLAR

Bunu anlamak için 5 yaşında olmak gerekmiyor. Vatanı mı sattı, hırsızlık mı yaptı? İhale dümeni mi sattı gemici mi aldı Katil miydiler? Bunlar yurtsever insanlardı.

Bu arada Nazlı Ilacak yaptığı
açıklamada Ümit Zileli'nin
tehdit iddialarını ciddiye almadığını
söyledi. Zileli’nin sözleri için,
“Benim için ‘Ayağını denk alsın’
demiş. Ama ben ne demek isteğini
anlamadım. Sözlerinin de ne anlama
geldiğini bilmiyorum.” diyen Ilıcak,
bu sözleri ciddiye alamadığını söyledi.  

GAZETECİ BOZUNTULARI

Bazı meslektaşlarımız muhbirlik yapıyor. Ekranlara çıkıp
"gayet iyi oldu geç bile kalındı" diyor bu kadın gazeteci bozuntusu

MUHBİRLER

Gözaltına alındığını duyduğumda şok oldum. Benim yakın arkadaşımdı. Her pazar beraber program yapıyoruz. Medya AKP'nin yalakalarıyla dolu. Muhbirlik yapıyorlar. Gelişmeler AKP'nin aleyhine gidiyor. Kendi kuyularını kendileri kazıyor.

ILICAK AYAĞINI DENK ALSIN

Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli: Nazlı Ilıcak ayağını denk alsın. Söylediklerinin tutulur yanı yok. Bu bir hesaplaşmadır. Hesaplar mutlaka sona erecek. Kesinlikle hesaplaşmadır. İşlenen cinayettir.

İKTİDAR BEDELİNİ ÖDEYECEK

İktidar bunun bedelini ağır şekilde ödeyecek. Kılıçlar kınından çıktı. Önümüzdeki günlerde Balbay çıkacak. Çünkü onurlu bir insandır. Hesaplaşmanın sonunda biri bu bedeli ödeyecek. Aynı şekilde yürümemize devam edeceğiz.