BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kılpayı ölümden kurtulduğu an (video)

Isparta merkezde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

MOBESE kameralarının kaydettiği kazaların ilki Halıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Tali yoldan gelen minibüs anayolda ilerleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü havaya uçtu.

Bir başka kazada ise minibüs, şerit değiştiren motosiklete arkadan çarptı. MOBESE kameralarına takılan bir başka kazada ise belediye önündeki tali yoldan Maliye istikametine seyreden minibüse ana yola hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

AŞIRI HIZ NEDENİYLE MEYDANA GELEN KAZALAR

Yağışlı havada meydana gelen kazada Vatan Mahallesi'nde aşırı hız yapan kamyon önüne çıkan otomobile çarpmamak için fren yapınca araca çarpmaktan kurtaramadı. SCumhuriyet Caddesi'nden U dönüşü yapan bir otomobilin park halindeki araca arkadan çarpması da MOBESE kameralarına yansıyan kazalar arasında.

YAYA KOŞARAK ÖLÜMDEN KURTULDU

Migros Kavşağı'nda yaşanan kazada ise faciadan dönüldü . Kırmızı ışıkta geçen otomobil kavşağın ortasında başka bir otomobile çarptı. O sırada yoldan geçen yaya son anda koşarak ölümden kurtuldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti bir araç ile U dönüşü yaparken lastiği fırlayan araç ta MOBESE kameralarına yansıdı.