BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Mutfak tezgahının altı tüyler ürpertti

Bağcılar’da, bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altına gömülmüş erkek cesedi bulundu.

Abone ol

Bağcılar’da, bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altına gömülmüş erkek cesedi bulundu. Ev sahibi tarafından bulunan ceset polis ekiplerince incelenerek Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

5 AY KİRA ÖDENMEYİNCE

Demirkapı Mahallesi Nihan Sokak 28 numarada bulunan 2 katlı binanın bodrum katında, dün saat 20.00 sıralarında mutfak tezgahının altına gömülmüş ve üzerine beton dökülmüş bir erkek cesedi bulundu. Yaklaşık 1 yıl önce kiralanan dairenin 5 aylık kirası ödenmeyince ev sahibi Cemal Çengel tarafından boşaltılmak istendi.

TEZGAHIN ALTINA BETONA GÖMÜLMÜŞ

Çengel’in telefonla ulaştığı kiracısı, yakın zamanda geleceğini belirtmesine rağmen eve gelen olmadı. Ev sahibi Cemal Çengel dün akşam kapıyı kırarak bodrum kattaki daireye girdi. Evdeki 2 çekyat ve halıyı dışarı atmak ve evde temizlik yapmak isteyen Cemal Çengel’in dikkatini mutfak tezgahının altındaki yeni dökülmüş beton çekti. 

HALIYA SARILMIŞ VE DİKİNE GÖMÜLMÜŞ

Betonu kıran ev sahibi, çöp poşeti içinde halıya sarılmış halde, dik olarak gömülmüş cesedi görünce hemen polisi aradı. Olay yerine polis ve savcı gelerek incelemelerde bulundu. Cesedin tanınmayacak halde çürüdüğü belirlendi. Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı titiz çalışmanın ardından ceset, çevik kuvvet polisinin güvenlik önlemleri arasında Adli Tıp Kurumu aracıyla morga kaldırıldı.

KOKU SOKAGA YAYILMASINA RAĞMEN

Sokağa yayılan kokuya rağmen olayı farkedemeyen mahalle sakinlerinden Emel Amanet, "Biz buradaki insanlardan şüpheleniyorduk. Kimseyle konuşmuyorlardı. Arada bir gelip giderlerdi. Ev sahibi ’Eşyalarınızı alın’ diye telefon açmış. Gelen olmayınca da temizlik yapmak için kapıyı kırıp içeri girdi. Mutfak tezgahının altındaki beton kırılınca çöp poşeti içinde ağzı sıkı sıkıya bağlanmış, halıya sarılı ceset ortaya çıktı" dedi.

Polis merkezinde ifade veren ev sahibi Cemal Çengel, Cinayet Masası ekipleri tarafından sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması sürüyor.

KARISININ SON İSTEĞİ KOCAYI NEDEN ÇILGINA ÇEVİRDİ?

[PAGE]

İzmir'de 6 aylık evli oldukları öğrenilen çiftin birliktelikleri cinayetle noktalandı. Eşinin kuaför dükkanını satarak yazlık satın almasını istediği öğrenilen Ayten D., kocası tarafından 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis ekiplerine cinayeti ihbar eden Hüseyin D. ise eşinin cesedinin başında bulundu.

İddiaya göre İzmir'in Bornova ilçesinde kuaförlük yapan Hüseyin D. (55), 6 aylık eşi Ayten Demirörs (45) ile sabah erken saatlerde tartıştı. Kocasının kuaför dükkanını satarak yazlık almasını isteyen Ayten D.'nin, "Dükkanı satmazsan ben yokum" demesi üzerine tartışma büyürken, Hüseyin D. mutfaktan aldığı bıçakla eşini 14 yerinden bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan Ayten D. olay yerinde hayatını kaybederken, öfkeli koca polisi arayarak eşini
öldürdüğünü ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde Hüseyin D.'yi eşinin cesedinin başında buldu.

"HER İSTEDİĞİNİ YAPTIM"
Polis ekipleri tarafından suç aleti bıçakla gözaltına alınan Hüseyin D.'nin, Bozyaka Ağır Suçlar Büro Amirliğinde gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde eşini bıçakla öldürdüğünü söylediği belirtilen Hüseyin D.'nin, "Eşimle 10 yıl önce tanıştık. 10 yıllık birlikteliğimizde bir evladımız oldu. Daha sonra evlenmeye karar verdik ve 6 ay önce de evlendik. Bu süreçte kendisinin tüm taleplerini yerine getirdim. Ev ve otomobil aldım. Daha sonra kuaför dükkanımı satıp yazlık ev almamı istedi.

İlk önceleri bu isteğinin ciddi olduğuna inanmamıştım fakat son 2 haftadır bu talebinde ısrar edince bunaldım. Sabah uyanınca bana, 'Dükkanı satmazsan ben yokum' dedi. Kendimden geçtim, mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm" diye ifade verdiği öğrenildi. Katil zanlısının, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Hüseyin D.'nin ilk eşinden 2, Ayten D.'ninse ilk eşinden 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

SABAH İŞE GİTTİ AMA GERİ DÖNEMEDİ.. EŞİ ZOR TEŞHİS ETTİ... SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Muğla’nın Ortaköy köyünde dün sabah başı taşla ezilmiş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin eşine ait olduğunu söyleyen genç kadın ise 850 TL için bu yapılır mı diye gözyaşı döktü. 

Olay yerine 100 metre ileride oturan Gülcan Uğur (27), cesedin üzerindeki tişörtün Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan eşi İsmail Uğur’unki (28) ile aynı olduğunu söyledi. Genç kadın cesedin eşine ait olduğunu söyledi. Gülcan Uğur, “Saat 02.00’de bir arkadaşına borcu olduğunu, onu ödeyeceğini söyleyip evden çıktı, bir daha dönmedi. Kendisini böyle mi bulacaktık? 850 TL borç için bu yapılır mı?” diyerek gözyaşı döktü. Jandarma, İsmail Uğur’un 5 arkadaşıyla birlikte borcu olduğu ileri sürülen gece kulübüne gittiğini belirledi. Uğur’un 5 arkadaşı gözaltına alındı.

OĞLUNA BİSİKLET ALMIŞTI

Aslen Erzurumlu olan İsmail Uğur'un, dün (perşembe) akşam doğum günü olan oğlu 3 yaşındaki Hakan Uğur'a bisiklet aldığı, ancak eve geldiğinde uyuduğu için veremediği öğrenildi. Uğur'un cesedi yerde kaldırılmayı beklediği sırada küçük Hakan'ın olup bitenden habersiz evlerinin önünde bisikletine binmesi görenlerin yüreğini dağladı. İki yıldır Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Uğur'un ölüm haberi polis arkadaşlarını da üzüntüye boğdu.

ASKERE GİDECEKTİ KARA TOPRAĞA GİTTİ SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Tokat'ta askere gitme hazırlıkları yapan genç keneden geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı'na yakalanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Tokat merkeze bağlı Tahtoba köyünde ikamet eden R.Y (19), vücudunda fark ettiği keneyi eliyle ezerek öldürdü. Bir süre sonra rahatsızlanan genç, kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi'nden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç, hayatını kaybetti. Sivas Belediyesi Cenaze aracı ile köyüne getirilen gencin cenaze namazı mezarlıkta kılındı. Cenaze araçtan indirilmeden kılınan cenaze namazı sonrasında köy halkı hastalık bulaşmaması için steril eldiven takarak tabutu araçtan indirdi. Kepçe tarafından yaklaşık 5 metre derinliğinde eşilen mezara gencin cenazesi tabutu ile birlikte indirildi. Tabutun üzerine kireç dökülerek cenaze toprağa verildi.

İKİNCİ TERÖR OLAYI KENE
Köy Muhtarı Hüseyin Bulut, Diyarbakır'da yaşanan terör olayını üzüntüsünü yaşarken askere gitmeye hazırlanan gencide kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını söyledi. Devlet büyüklerinden terör olayları ile ikinci terör olayı olarak değerlendirdiği kene olaylarına çözüm bulunmasını isteyen Muhtar Bulut, köyde kene vakalarının artmasından yakındı. Bulut, gencin keneyi üzerinde görüp eline alarak ezip yere attığını ve rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Köy halkından Hayati Bulut ise keneden hayatını kaybeden gencin muayenesini olduğunu ve askere gitmeye hazırlandığını ifade ederek, "Türkiye'de önemli olaylar varken suni gündemler oluşturuluyor. Televizyonlarda futbolda şike olaylarını izlemekten sıkıldık. Biz bunları görmek istemiyoruz. Bu gence yazık askere gidecekti. Bunlar ele alınmalı. Beni bu yıl 4 defa kene ısırdı. Kan vermekten hastaneye gitmekten bıktım. 20 defa kan tahlili verdim kabus oldu. Çorapları içine almak çözüm değil. Nereye kadar bu
çözüm olacak. Rüyalarıma giriyor" dedi.
Öte yandan, vücudunda dolaşan keneyi eli ile alarak ezdiği ileri sürülen ve 3 ay sonra askere gitme hazırlıkları yapan R.Y.'nin annesinin daha önce öldüğü, babasını ise 4 ay önce kaybettiği öğrenildi.

YAŞLI KADINI BÖYLE DOLANDIRDILAR.. AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Bursa'da yaşlı bir kadın, eve gelen dolandırıcı tarafından, "Sigortadan geliyorum. Eşinizin ölüm parasını vereceğim" denilerek dolandırıldı.

Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi Sakaldöken caddesinde oturan 83 yaşındaki S.Ö.'nün evine gelen bir kişi kendisinin ve ailesinin ismini söyleyerek güven sağladı. Daha sonra sigortadan geldiğini ve eşine ait ölüm parasını vereceğini ifade eden dolandırıçı , yaşlı kadından ölüm parasını getirebilmesi için bin 13 TL aldı.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan S.Ö.'nün polise başvurması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.