BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,70
ALTIN 2.403,32
HABER /  SEÇİM  /  ANKET

Kilis'teki ankette BTP kaçıncı oldu?

Bağımsız Türkiye Partisi'nde kongre (BTP) heyecanı. Kilis'te yeniden il başkanı seçilen Özkar

Abone ol

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanlığı'na yeniden Alaaddin Özkar, seçildi.

BTP Kilis İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Alaaddin Özkar, BTP Kilis İl Başkanı olarak seçildi.
Başkan Özkar kongrede yapmış olduğu konuşmada, BTP'nin niçin kurulduğundan bahsederek, hedefleri ve çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Türkiye'nin 41. partisi olarak siyasi arenaya adım atan BTP'nin, milletine ve devletine karşı sorumlulukları bulunduğunu dile getiren Özkar, Türkiye'nin sırat köprüsünden geçtiği benzetmesini yaparak, bu önemli zamanda BTP ve Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu siyaset ile tüm milleti kucakladığını ve çözümün tek adresi olduğunu vurguladı.

BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar konuşmasına şu sözlerle devam etti:
"Ülkemiz 600 milyar dolar gibi bir borç yükünün altında ezilmektedir. Filistin, Irak, Afganistan gibi ülkelerin başına gelenleri üzüntü ile izliyoruz. Aynı şeyler bizim de başımıza gelebilir. Biz parçalanırsak tamamen parçalanırız. Peki bu durumda kim var ayakta duran, proje sunan, eşkıyayı dağdan ben indiririm, milletin sorunlarına çözüm olurum diyen? Genel Başkanımız Sayın Baş! Bizim siyaset yapma gayemiz diğerleri gibi küpümüzü doldurmak değildir. Vatanımızın düşman çizmesi altında ezilmesine mani olmaktır. Milletin sıkıntısını gidermektir. Elbeyli, Musabeyli ve Polateli ilçelerimizde ve Kilis'te yaptığımız çalışmalarımızı çok sağlamlaştırdık. Artık milletimiz ayılmaya başladı. Kilis'te bağımsız bir kuruluşun yaptırdığı ankette yüzde 15.3 ile 3. parti olduk. Yönetimdeki arkadaşlarımızla gece-gündüz demeden daha sıkı çalışıp, partimizin gücüne güç katacağız. Şimdiden herkese hayırlı olsun diyor ve teşekkür ediyorum."

BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar'ın listesi şu isimlerden oluştu;
"M. Turan Çürük, Mehmet Yaşar Anteplioğlu, İhsan Değerli, Yahya Özbezek, Süleyman Demir, Recep Yıldız, Zekeriya Bülent Bulut, Ökkeş Bahri Göktaşlı, M.S. Belçuk Baytürkmen, Ahmet Çınaroğlu, Uğur Mahmut Şener, Mustafa Elmacı, Mustafa Gezer, Hayrettin Ayoğlu, Mustafa Sağgün, Mustafa Berksözlü, Mustafa Çobanoğlu, Mustafa Alpaydın, M. Haluk Kocapınar, Ahmet Çelik, Mahmut Tuvarlak, Yasin Yağlıoğlu, Nahsen Maaşoğlu, Ali Çekiç, Ali Gözüsürmelioğlu."