BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.406,21
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan işte böyle mest oldu!

Roman açılımı renkli görüntülere sahne oldu. Coşkulu geçen toplantıda öyle anlar yaşandı ki Erdoğan mest oldu.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yurdun dört bir yanından gelen Roman vatandaşlarla buluştu. Törene Kibariye damgasını vurdu. Erdoğan'a "Çok yakışıklısın, senin üzerine adam tanımam anacım" diyerek sarıldı.

Erdoğan konuşmasına “Ben, Kasımpaşa Kulaksız’da, siz değerli kardeşlerimin içinde doğdum. Orada biz beraber büyüdük." diye başladı.

Yoğun tezahürat altında sürdürdüğü konuşmasına “Sizler benim Roman kardeşlerimsiniz. ‘Kırmızıyı severler’, biliyorum, ‘pembeyi severler, birbirini överler, Romanlar böyledirler, çalgısız yaşayamaz ölürler” diye devam etti.

ERDOĞAN KİBARİYE'Yİ KENDİ ANONS ETTİ

Erdoğan'ın konuşmasından sonra Türkiye'nin en sevilen Roman sanatçısı Kibariye sahneye çıktı. Başbakan Erdoğan, Kibariye'yi kendisi anons etti. Romanlar Kibariye'nin söylediği şarkılarla coşarken o Erdoğan'a doğru yöneldi. 

ÇOK YAKIŞIKLI ADAMSIN ANACIM

Kibariye bir şarkısını Başbakan Erdoğan'ın yanına gidip elini tutarak seslendirdi. Kibariye, Erdoğan'a, "Emine Hanım nasıl, iyi mi? Selam söyleyin. Başbakanım çok güzel, çok yakışıklı bir adamsın, çok güzel konuşuyorsun. Helal olsun sana. Olay bir adamsın üstüne tanımam anacım" dedi.