BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu forvet oynuyormuş

Kemal Kılıçdaroğlu Kartal'da yeni bir halısahanın açılışına katıldı ve halka hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal'da açılışına katıldığı halı sahada başlama vuruşunu yaptı.

Çeşitli açılışlara katılmak üzere İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Kartal oldu. Kartal'da Mehmet Ali Büklü Parkı'nın açılışını yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra parkın yanında bulunan halı sahaya geçti. Halı sahanın açılışına katılan Kılıçdaroğlu, iki takım arasında oynanan maçın başlama vuruşunu da yaptı. Kılıçdaroğlu daha sonra Kartal'dan ayrıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kartal eski belediye başkanlarından Mehmet Ali Büklü’nün isminin verildiği parkın açılışını gerçekleştirdi. Parkın açılış törenine Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, Mehmet Ali Büklü’nün bir eğitim emekçisi olduğunu belirterek, “Kartallı’ya, İstanbullu’ya hizmet etmiş, bedeller ödemiş, hapislere atılmış hizmet ettiği için. Bugün onu onurla ve gururla anıyoruz” dedi.

TOKİ KONUTLARI YAPILARAK KENTLİ OLUNMAZ

Bir belediye başkanının bulunduğu kente hizmet etmek zorunda olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Kentli olmak kolay bir şey değildir. Belediye başkanı bulunduğu kente hizmet etmek zorundadır. Apartman yapılarak kentli olunmaz, TOKİ konutları yapılarak kentli olunmaz. Kentli olmak için yeşil alanlara ihtiyacımız var, parklara ihtiyacımız var. 9 dönümlük arsayı yeşil alana çevirdiği için eğer belediye başkanımız bundan dolayı tutuklanırsa, gözaltına alınırsa hiç şaşmayın. Ama şundan emin olun kimin ne gücü varsa, ister kolluk gücü olsun, ister siyasal gücü olsun hiçbir belediye başkanımız asla yılmayacak, halka hizmet etmekten asla dönmeyecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu’na el örmesi bir halı hediye edildi.