BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  MAGAZİN

Delikanlı gibi özür dile Serdar Ortaç!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, özür dileyen Serdar Ortaç'a fena bir ayar çekti. Ünlü yazar, 'delikanlı gibi özür dile' diye seslendi.

Abone ol

 GAZETECİLER.COM Ünlü popçü Serdar Ortaç'ın Popstar jürisi olarak canlı yayında Kürtlerden özür dilemesi ve Ahmet Kaya'nın linç edildiği gecenin günahını çıkarmasına ilk tepki Ahmet Hakan'dan geldi.

SERDAR ORTAÇ'A AHMET HAKAN AYARI

Hürriyet
yazarı, Ortaç'ın açıklamalarını samimiyetten uzak bulurken, yarım ağızla dilenmiş bir özrün işe yaramayacağını söyledi. "Müziğinden falan söz ederken hep “ben” diyorsun da, pişmanlığından söz ederken neden “biz” diyorsun ki?" soran Ahmet Hakan "Özür böyle dilenmez Serdar Ortaç!" diyerek ünlü popçuya günün ayarını verdi.

"DELİKANLI GİBİ PİŞMANIN DE SERDAR ORTAÇ!"

Yazısında "Serdar Ortaç’a şunları söylemek isterim" diyerek söze giren Ahmet Hakan şöyle devam etti:

*Delikanlı gibi “pişmanım” de Serdar Ortaç! “Hepimiz” falan diyerek bireysel pişmanlığına bizleri alet edip yükünü hafifletmeye kalkma.

*Bizi kendi olayına karıştırma Serdar Ortaç! Konuşacaksan kendi adına konuş... Müziğinden falan söz ederken hep “ben” diyorsun da, pişmanlığından söz ederken neden “biz” diyorsun ki?

*Hepimiz yanlış biliyor olsaydık bile, hepimiz senin gibi çatal-bıçak gecesinin yıldızı olmadık Serdar Ortaç! Senin asıl sorunun yanlış bilmek değildi... Senin asıl sorunun, yanlış bildiğin şeyler üzerinden ayıplı eylemler yapmandı. Olacaksan bunun için pişman ol.

*Özür böyle dilenmez Serdar Ortaç! Nasıl aslanlar gibi o gecenin yıldızı olduysan, aslanlar gibi özür dilemeyi de bileceksin...

*Çıkıp “Gaza geldim, dellendim, parmak salladım, bir popüler kültür faşisti olarak, ortamdaki tüm popüler kültür faşistlerini gaza getirdim, özür dilerim” diyeceksin Serdar Ortaç! Başkası kurtarmaz. (Yazının tamamı için buraya tıklayın...)


  SERDAR ORTAÇ ÖZÜR DİLEDİ  

Popstar 2013 jürisinde yer alan Serdar Ortaç, yarışmaya Bulgaristan'dan katılan yarışmacı İsmail'in performansının ardından yaptığı değerlendirmede Kürtlerden özür diledi. (TAMAMINI OKU)