BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.430,13
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu bu pankarta şaştı kaldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Elmadağ'daki mitinginde gerginlik yaşandı.

Abone ol

Havuzlu villa tartışması, CHP liderinin Elmadağ mitinginde "pankart" gerginliğine neden oldu. Kim olduğu daha sonra öğrenilen iki kişi bir çatıya çıkıp "Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana" yazılı pankart astı. CHP olaya sert tepki gösterdi.

Pankart, tam Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını bitireceği sırada nerden geldikleri ve çatıya ne zaman çıktıkları belli olmayan iki kişi tarafından açıldı.

Pankartı CHP'li gençler apartmanın çatısına çıkıp pankartı indirmek istedi. Ancak polis apartmanın önünü ablukaya alarak CHP'lilerin binaya çıkışını engelledi.

Daha sonra pankartı asanlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tepki gösteren CHP'nin açıklamasında "AKP, CHP mitinglerini sabote etmeye başladı" denildi. CHP, olayla ilgili AK Parti'nin Elmadağ Gençlik Kolu Başkanı ile ilçe yöneticisi olduğunu belirttiği, gözaltına alınan Mehmet Kurnaz ve Tayfun Çalışkan'ı suçladı.

Van'daki olayı hatırlattı

Benzer bir olay Van'da yaşanmış ve Deniz Baykal'a yumurta atılmıştı. AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı ve gençlik kolları üyeleri hakkında yumurtalı saldırıyı düzenledikleri gerekçesiyle dava açılmıştı.