BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.378,27
HABER /  GÜNCEL

Kezban Hatemi'den Gülen'e şok uyarı

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programına Kezban Hatemi'nin sözleri damga vurdu.

Abone ol

Kasetler ve şantajlar konusu konuşulurken, sözü Fethullah Gülen'in daha önce dile getirdiği "alüfte" konusuna getiren Kezban Hatemi, "Bu adam gözetleme kulesi mi? Röntgenci mi? Teşhirci mi? Kim bu? Acaba bunlar mut'a nikahıyla gönderilen alüfteler mi?" diye sordu.

Kezban Hatemi, "Ben buradan seni açık açık uyarıyorum. Kendi gözündeki merteğe dikkat et." sözleriyle Gülen'e sert eleştiriler yöneltti.

Kezban Hatemi, Başbakan'a çok çirkin bir tuzak kurulmaya çalışıldığını söylerken, mut'a nikahı kasetlerini beklediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Sen kimsin, hoca mısın, hacı mısın, nesin? Sen bu alüfteleri nereden tanıyorsun? Bu alüfteler nereden geldi? Şantaj yapıyor bu adam, kime yapıyor? Bu bir şantaj değil mi? Bu adam gözetleme kulesi mi? Röntgenci mi? Teşhirci mi? Kim bu? Acaba bunlar mut'a nikahıyla gönderilen alüfteler mi? Bu mut'a nikahının kongresi nedir? Mehtap TV'de bunun yayınlanmasının nedeni nedir? Bu hostesleri kimler nereye koydu? Bütün bunları açıklasın. Açıklamazsa başka şeyler açıklanacak."

BU KADAR AHLAKSIZLAŞMALARI BEKLENİLMİYORDU

Başbabakan'a dış kaynaklı bir tuzak kurulmaya çalışıldığını söyleyeh Hatemi, Gülen'e sert eleştiriler yöneltti:

"Evet önemli şeyler söylüyorum. Başbakan'a bir tuzak kurulmaya çalışıldı. Hem de dış kaynaklı bir tuzaktı bu. İşte Başbakan'ın 'yanıldım' dediği olay bu. Bu kadar ileri gitmeleri, bu kadar haddi aşmaları, bu kadar ahlaksızlaşmaları beklenilmiyordu.

Dolayısıyla ne varsa ellerinde bekliyoruz. Çıksın. Sonrası Allah kerim. Görelim neyler, neylerse güzel eyler. Bu kadar müptezellik olmaz.

"KENDİ GÖZÜNDEKİ MERTEĞE DİKKAT ET PENSİLVANYA!"

Bana çuvaldızı batırmadan önce kendi gözündeki merteğe dikkat et diye bir laf vardır. Merteğine dikkat et Pensilvanya! Ben buradan seni açık açık uyarıyorum. Kendi gözündeki merteğe dikkat et."