BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  GÜNCEL

Keskin nişancılar sınırda

Mehmetçik'e taciz ateşi açılması üzerine hakim tepelere yeni mevziler kuruldu.

Abone ol

Irak sınırında konuşlanan askeri birliklere son günlerde teröristlerce taciz ateşi açılması üzerine hakim tepelere yeni mevziler kuruldu.

Sınırda konuşlanan askeri birliklere son günlerde Irak topraklarından teröristlerin silahla ateş ederek tacizde bulunması üzerine çeşitli önlemler alındı. Sınırın sıfır noktalarındaki hakim tepelere yeni mevziler kuruldu. Keskin nişancılar, üzerinde gece görüş dürbünü monte edilen uzak menzilli Kannas ve Sniper tüfekleriyle bölgeyi 24 saat gözetim altında tutmaya başladı.

KAYIP CESETLERDEN BİRİ BULUNDU

Pülümür Çayı’nda geçen hafta öldürülen 11 teröristten birinin cesedine daha ulaştı. Yapılan resmi açıklamada derede daha önce 7 teröristin cesedine ulaşıldığı belirtilmişti. Kayıp 3 cesedin de arandığı vurgulandı.

11'İ ÖLÜ 12 TERÖRİST YAKALANDI

Tunceli genelinde yürütülen operasyonda 11 terörist ölü, 1 kadın terörist de yaralı ele geçirilmişti. Munzur Vadisi, Aliboğazı Vadisi ile Hozat, Çemişgezek, Nazimiye İlçelerinin kırsal alanlarında devam eden operasyonda stratejik noktalara Sikorksy helikopterlerle Jandarma Özel Timleri indirilirken, teröristlerin izi sürülüyor.

HER AN SICAK TEMAS SAĞLANABİLİR

Teröristlerle her an sıcak temas sağlanabileceği belirtilirken, geçen hafta öldürülen 11 teröristten birinin cesedi Pümülür Çayı’nın Gökçek Köyü yakınlarında bulundu. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra cesedi suyun kenarından alıp Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Öldürülen 11 teröristten birinin cesedine daha ulaşıldı