BIST 10.544
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Keşke benim oğlum da Gazi olsaydı'

Bursa'ya dönen Gazi Fatih Davranoğlu'na sarılarak sarf ettiği, "Bana artık anne diyebilirsin" ifadesiyle Türkiye'yi ağlatan Gülfiye Yutkun konuştu.

Abone ol

Bursa'ya dönen Gazi Fatih Davranoğlu'na sarılarak sarf ettiği, "Bana artık anne diyebilirsin" ifadesiyle Türkiye'yi ağlatan Gülfiye Yutkun, "Onu görünce yavrumla kavuşmuş gibi oldum. Keşke benim de oğlum gazi olsaydı" dedi.

Çukurca, Hantepe'deki baskında 21 yaşındaki oğlu Hakan Yutkun'u şehit veren anne Gülfiye Yutkun, "Fatih'in oğlumla beraber olduğunu biliyordum. Fatih'i görünce yavrumla kavuşmuş gibi oldum. Onu yavrumun yerine koydum. Keşke benim oğlum da gazi olsaydı, ben de yavruma kavuşsaydım. Fatih ile hep görüşeceğim, artık o benim oğlum" dedi.
Tek isteğinin oğlunu rüyasında görmek olduğunu anlatan gözü yaşlı anne, "Oğlum rüyama hiç girmedi. Hep dua ediyorum rüyama girsin diye. Onun eksikliğini evin her köşesinde hissediyorum. Her yer onun hatıraları ile dolu" diye konuştu.

Baba Zafer Yutkun da, "Biz de en azından oğlumuzun yaralı, gazi olarak dönmesini hayal ettik. Kolu kopsaydı, bacağı kopsaydı ama keşke gelseydi. Bu duygularla artık Fatih de benim oğlum" ifadelerini kullandı.