BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,75
ALTIN 2.388,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri Basketbol Şampiyonası'na hazır

2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nde biletlerin tükendiğine yönelik çıkan iddiaların asılsız olduğu, bildirildi.

Abone ol

2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kayseri'deki çalışmalar tamamlanırken, biletlerin tükendiğine yönelik çıkan iddiaların asılsız olduğu, bilet satışlarının sürdüğü bildirildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yağmur, son günlerde bilet kalmadığına yönelik çıkan iddialara açıklık getirdi.

Şampiyonanın başlamasına çok kısa bir süre kaldığını hatırlatan Yağmur, hazırlıkların yüzde 90'ının tamamlandığını belirtti. Yapılması gereken her şeyin büyük bir titizlikle yapıldığına dikkat çeken Yağmur, Kayseri'de bilet kalmadığına yönelik iddialar var. Bu yanlış bir ifade bileti Biletix'ten istediğiniz an girip temin edebilirsiniz. Karaborsayı önleme adına önceden satış yapılmamasını istedik. Ayrıca şuan kimseye 4'ten fazla verilmiyor. Bunlar FIBA'nın ve federasyonumuzun ortak kararı olan şeyler.
Herkes Biletix'in internet sitesine girerek bilet temini yapabilir. Biletler söylendiği gibi çok pahalıda değil" diye konuştu.


Türkiye Basketbol Federasyonu 2010 Dünya Şampiyonası Kayseri Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu'da, havaalanı ile spor kompleksi arasındaki yol mesafesinin 2 dakika ile 8 dakika olmasının Kayseri'nin en büyük avantajı olduğunu belirtti. Hazırlıklar hakkında bilgiler veren Ayvalıoğlu, "Buraya gelirken kafamda soru işaretleri vardı. Fakat şuanda çok rahat çalışıyoruz. Kayseri halkı ve görevlileri çok istekli. Ulaşım, konaklama ve her türlü imkan oluşturuldu" ifadelerini kullandı.