BIST 10.895
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.507,98
HABER /  MAGAZİN

Kendimi KIZ sandım

Cemil İpekçi'den çarpıçı itiraflar. Kendisini kız çocuğu sandığını itiraf etti. Ve dahası;

Abone ol

Önceki gün 'Muhafazakar eşcinselim" sözleriyle tartışma yaratan modacı Cemil İpekçi yine uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu.

NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı programa katılan İpekçi "En büyük isteğim balet olmaktı. Babama haber vermeden gizlli gizli altı yıl baleye gittim. Altı yaşındayken de oryantal yapardım. 7 yaşına gelinceye kadar kendimi kız sanıyordum" dedi.

TÜYLERİM ÇIKINCA ANLADIM

Okula başladığı yıl o zamana kadar hep uzatılan saçlarının kesildiğini söyleyen Cemil ipekçi "İşte o zaman bende bir tuhaflık olduğunu anladım. Okula giderken ablama kurdele takarlardı. Ben de beklerdim ki bana da aynısını yapsınlar.Sonra ilk tüylerim çıktığında ablamdan farklı olduğumu anladım" diye konuştu.

İpekçi 17 yaşında imam nikahıyla Zeynep adlı bir kızla evlendiğini de açıkladı. Kızın elini tutmasınma bile izin vemediğini söyleyen İpekçi sözlerini şöyle sürdürdü: "21 yaşına geldiğimde Belçikalı eşimle evlendim. 1480 yılından beri bizim ailedekiler hep kendi aralarında evlenmiş. Kardeş çocukları hep. Bu yüzden demir eksikliğim var. Spermlerimde de siyah nokta var. Tıpta da bunun çözümü yok."