BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,80
ALTIN 2.397,26
HABER /  GÜNCEL

Katliam gibi cinayet

Bazı ailevi meseleler nedeniyle tartıştığı sülalesini katletti.

Abone ol

Adana'nın Karataş İlçesi'nde, fırın işçiliği yapan Yusuf Balıkçı, bazı ailevi meseleler nedeniyle tartıştığı kayınpederi Nevzat Bayrak, kayınvalidesi Gönül Bayrak ve kayınvalidesinin kızkardeşi Aysel Özcan'ı tabancayla öldürdükten sonra kaçmaya çalıştı. Balıkçı, kaçarken kendisini takip eden polislerle çatışmaya girdi.
     
Yusuf Balıkçı, polis memuru Erkan Bektaş ile yoldan geçen ve ismi Yücel Özcan olduğu belirlenen, diğerinin ise henüz kimliği tespit edilemeyen iki vatandaşı ise vucududun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ardından, Yusuf Balıkçı, olay yerinde herkesin şaşkın bakışları arasında tabancayı başına doğrultu ve ateş ederek kendi canına da kıydı.
     
Polis, olay yerinde yaptığı incelemeler sonunda yerde çok sayıda mermi kovanı buldu. Yaralan polis memuru ve iki vatandaş Balcalı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alındı.
     
Öte yandan öldürülen kayınpeder Nevzat Bayram'ın Karataş Belediye Başkanı Ali Bayrak'ın amcasının oğlu olduğu ve katliam yaptıktan sonra intihar eden Yusuf Balıkçı'nın ise, Karataş İlçe eski Belediye Başkanı Süleyman Balıkçı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.