BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ken, Barbie'yi terk etti! (Video)

Ken ile Barbei'nin aşkını bilmeyen yoktur. Ancak Barbie bu kez öyle bir şey yaptı ki uzatmalı sevgilisi Ken Barbie'yi terketti.

Abone ol

Greenpeace, Barbie'nin üreticisi Mattel'in, dünyanın en popüler oyuncaklarını ambalajlamak için, Endonezya'daki yağmur ormanlarını yok eden Asia Pulp and Paper (APP) şirketiyle çalıştığını açıkladı ve çok güzel bir video ile yağmur ormanlarını kurtarma çağrısı yaptı.

Gazeteciler.com, Greenpeace'in dikkat çeken eylemini haberleştirdi.

"Barbie'nin kötü bir huyu var: ormanları katletmek! Özellikle de Endonezya'daki yağmur ormanlarını. Bu ormanlar kaplanların, orangutanların ve fillerin yuvası. Barbie, türlerinin devamı tehlikede olan bu canlıları ve yuvalarını, daha pembe ve ışıltılı ambalajlara sahip olmak için yok ediyor.

Greenpeace, Barbie'nin üreticisi Mattel'in, dünyanın en popüler oyuncaklarını ambalajlamak için, Endonezya'daki yağmur ormanlarını yok eden Asia Pulp and Paper (APP) şirketiyle çalıştığını açıkladı ve çok güzel bir video ile Yağmur Ormanlarını kurtarma çağrısı yaptı"

Oradaki eşsiz vahşi yaşam, dünyamızın oksijen ve yaşam kaynağı yağmur ormanları ve turbalık alanlar, ucuz ve açar açmaz çöpe atılan ambalajlar için yok ediliyor.