BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Keçileri bagajda kaçırdı!

Muğla’nın Dalaman ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte, köylüsünün keçilerini çaldı ama jandarmadan kaçamadı.

Abone ol

Dalaman'da arkadaşlarıyla birlikte köylüsünün keçilerini çalan şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Dalaman’ın bağlı Elçik köyünde oturan B.A.(19), arkadaşları E.K. (22), S.A (26) ve H.A (26) ile birlikte köylüsü Erol Duman’a ait 5 dişi keçi ile 1 oğlağı gece ağıldan çalarak H.A’nın idaresindeki 48 E 2221 plakalı aracın bagajına doldurdu. Zanlılar 4 keçiyi, 1 keçi ile 1 oğlağı arabanın arka koltuğuna koyup Dalyan Beldesi’ne satmak için getirdikleri sırada, keçileri araçta görenler tarafından yapılan ihbar sonucu kısa sürede izlemeye alındı.

Dalyan Belde Jandarma Komutanlığı tarafından takibe alınan zanlılar, Dalyan Beldesi girişinde araçtan B.A., E.K ve S.A indikleri sırada jandarma tarafından göz altına alındı. H.A ise araçta bulunan keçiler ile kaçmaya çalıştı. Jandarmanın yolları kesmesiyle hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan H.A., 48 E 2221 plakalı aracı ve içindeki keçiler ile birlikte yakalandı. Araçta yapılan aramada ise, ruhsatsız 1 tabanca, 1 kısa namlulu tüfek, bıçak ve küçükbaş hayvanları yakalamada kullanılan ip bulundu.

Olay yeri Dalaman İlçesi Olduğu için, göz altına alınan zanlılardan H.A., B.A.,E.K. ve S.A. adliyeye sevk edilmek üzere, Dalaman Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.