BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.399,61
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayserispor destek bekliyor

Kayserispor, kendi evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşılaşması için taraftardan destek istedi.

Abone ol

Spor Topo Süper Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, 3 hafta gösterdiği başarı ile 7 puanla ligin 3. sırasında bulunuyor.

Ligin başlangıç maçı olan Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, Karabükspor'u 1-0 yenerek Ankaragücü karşılaşmasında 1-1 berabere kalmıştı.

İstikrarlı gidişatı sürdürmeyi planlayan ekip, 4. hafta kendi evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Kadir Has Tesisleri'nde sürdürüyor. 11 Eylül'de yapılacak karşılaşmada taraftar desteği isteyen Kayserispor yönetimi, resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile müsabakada taraftarın stadı doldurmasını beklediğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, "Kayserispor taraftarları, 11 Eylül 2010 tarihinde Fenerbahçe ile oynayacağımız müsabakada stadı doldurmanızı bekliyoruz. Sizlerden alacağımız güçle büyük başarılar elde edeceğimizden eminiz. Yine bazı kesimler Fenerbahçe fiyatının yüksekliğinden bahsediyor. Değerli Kayserisporlular, kale arkası 20 TL ve maraton 40 TL olan bilet fiyatlarının ülkemizde en ucuz bilet fiyatlarıdır" ifadelerine yer verildi.