BIST 10.226
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP saldırının peşini bırakmayacak!

CHP standında motorsikletli saldırıya uğrayan Figen Beyaz'ı evinde ziyaret eden CHP MYK Üyesi Tekin, "Bu olayın peşini bırakmayacağız'' dedi.

Abone ol

İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ndeki CHP standında üç arkadaşıyla birlikte motorsikletli bir sürücünün saldırısına uğrayan CHP'li Figen Beyaz, bu sabah taburcu edildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandıktan sonra evine getirilen CHP Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Figen Beyaz'ın ilk ziyaretçisi ise CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin ile CHP PM Üyesi Melda Onur oldu.

CHP Kağıthane İlçe Başkanı Fevzi Şit ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle Beyaz'ı evinde ziyaret eden Gürsel Tekin, "Geçmiş olsun" dileğinde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Beyaz'dan olayın nasıl meydana geldiğini dinleyen Tekin, "Bu saldırının peşini hiçbir şekilde bırakmayacağız. Seçim çalışması yapan arkadaşlarımızın canına kast edilmiş" dedi.

Figen Beyaz ve saldırıda yaralanan CHP'li üç gencin durumu hakkında da bilgi alan Tekin, "Olay meydana geldiğinde Kırklareli ve Edirne ziyaretlerimizi gerçekleştiriyorduk. Dün gece geç saatlerde İstanbul'a dönebildik. İlçe Başkanımız Fevzi Şit, gereken her şeyi yapmış. Bundan sonra da parti olarak hukuki süreci yakından takip edeceğiz" ifadesini kullandı.

Tekin daha sonra Kağıthane'de bulunan Cumhuriyet Halk Evi'ni de ziyaret ederek "Sevdamız İstanbul" adlı kitabını imzaladı. CHP Kağıthane İlçe Başkanı Fevzi şit ve arkadaşlarıyla birlikte bir süre referandum çalışmalarına da katılan Tekin, yurttaşlardan "Hayır'' oyu vermelerini istedi.