BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Serdivan'a 5 bin kişilik spor salonu

Sakarya'nın Serdivan ilçesine 5 bin kişilik kapalı spor salonu yapılacak.

Abone ol

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın seçim vaatleri arasında yer alan Kapalı Spor Salonu sözü için büyük adım atıldı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın seçim beyannamesinde olan Kapalı Spor Salonu'nun yapılacağı 21 dönümlük arazinin tapusu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne verildi.

Serdivan Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı öncesi tüm Belediye Meclis üyelerinin huzurunda 5 bin kişilik Kapalı Spor Salonu'nun Yazlıkta ki arazisinin tapusu Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Candan'a teslim edildi.

Kapalı Spor Salonu arazisinin tapusunun Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tesliminden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Alemdar, “Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bugün tapusunu vermek suretiyle başlayan süreç en kısa zaman içerisinde tamamlanır ve önce Serdivan'a sonra tüm Sakarya'ya hizmet edecek olan Kapalı Spor Salonu vatandaşımızın kullanımına açılır” diye konuştu.
Tüm Belediye Meclis üyelerinin huzurunda yapılan devir teslim töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Candan, “Böyle bir yatırımı Serdivan'a çektiği için Başkan Yusuf Alemdar'a teşekkür ediyoruz” dedi.