BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

ODÜ otogarda irtibat bürosu açtı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) 2010-2011 eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrenciler için Ordu Otogarı'nda 'İrtibat Bürosu' açtı.

Abone ol

Kayıt işlemlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacı ile kurulan irtibat bürosunda, fakülte ve yüksekokullar ile bu yıl ilk defa öğrenci alacak olan Ulubey Meslek Yüksekokulu'na ücretsiz servis hizmeti veriliyor.

Üniversiteye kayıt yaptırmak üzere Ordu'ya ilk defa gelen öğrenci ve velilerin karşılandığı otogarda, diğer yıllardan farklı olarak bu yıl bir de mobil banka şubesi bulunuyor.

Kayıtların başlaması sebebiyle İrtibat Bürosu'nu ziyaret eden ODÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, öğrenci ve velilere üniversite hakkında bilgiler verdi. Kefelioğlu, "Burada amacımız ilimize ilk defa gelen öğrenci ve velilerimize Ordu'nun misafirperverliğini ve üniversitemizin güzelliklerini göstermek. Para yatıracak öğrencilerin otogardan şehre giderek perişan olmamaları için burada gezici mobil banka şubesi açtık. Öğrencilerimiz buraya geliyor, paralarını yatırıyorlar. Daha sonra araçlarımızla, kayıt yaptıracakları merkezlere kadar götürüyoruz, kayıtlarını yaptırıyoruz. Kayıtlarını yaptıran öğrenci ve velilerimiz merkezlerimizden alarak, şehirde istedikleri bir yerde bırakıyoruz.Böylece üniversitemize ilk defa gelen misafirlerimize bir anlamda Ordu'nun misafirperverliğini de göstermiş oluyoruz" dedi.
ODÜ'de kayıtlar 7 Eylül 2010 tarihine kadar gerçekleştirilecek ve kayıt işlemleri süresince, irtibat bürosu faaliyetlerini sürdürecek.