BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri'de acılı baba 'korkusundan bir şey söyleyemezdi' deyip isyan etti

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

KAYSERİ'de geçtiğimiz haftalarda eski eşi tarafından öldürülen 40 yaşındaki Nuran "Kızım kendisini vurmasından korktuğu için bir şey söyleyemezdi. Artan kadın cinayetleri için bu cezalar" dedi.

Abone ol

Şükrü Efe, geçen 16 Şubat'ta boşandığı eşi Nuran Koçer ile konuşmak için 3 Mart'ta Melikgazi ilçesi Kocatepe Mahallesi'ndeki eve gitti. Şükrü Efe, çıkan tartışmada 3 çocuğunun annesi Nuran Koçer'i belinden çıkardığı tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Şükrü Efe, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 200 metre uzaklıktaki evde yakalanarak gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Şükrü Efe hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianame ile Şükrü Efe hakkında, 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şükrü Efe, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.


"Korktuğu için bir şey söyleyemezdi"
Cinayete kurban giden Nuran Koçer'in babası Sait Koçer, "Kızım Nuran Koçer benim yanıma gelip giderdi. 'Kızım  nasılsın?' derdim. O da 'iyiyim' derdi. Kızım kendisini vurmasından korktuğu için bir şey söyleyemezdi. Ben torunlarıma durumlarını sorduğumda 'iyiyiz' diyorlardı. Olay günü cinayet zanlısı kızıma tabancayla 5 el ateş ederek öldürdü. Kızım bana hiçbir şey anlatmadı. Cinayeti işleyen bu kişiyi idam edin. Ben bu kişinin idam edilmesini istiyorum. Şu an bir otomobilim var. Onu sattıktan sonra çocukların vekaletini alacam. Bu ev ve otomobilim kızımın çocuklarına ait. Bunları satıp çocuklara yatırım yapacağım. Artan kadın cinayetleri için cezalar az. Bu cezaları yükseltmek lazım. Bu kişilere cezalar verilmezse kadınlar ölüyor" ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Muğla'da tabela ve minareyi gören inanamadı! Dine aykırı bulundu
Foto Galeri Muğla'da tabela ve minareyi gören inanamadı! Dine aykırı bulundu Galeriye Gözat