BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  GÜNCEL

Kayıp olan 75'lik nine sevgiliye kaçmış

Sevgililer günü kalbolan Ayşe Biçer için endişelenen ailesi, polise başvurup kayıp ilanı verdi. Ortaya çıkan gerçek ise şaşırttı!

Abone ol

Yozgat'ta 14 Şubat “Sevgililer Günü” sabah evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve yakınları tarafından da polise “kayıp” olarak ihbar edilen 75 yaşındaki kadın, polis tarafından sevdiği adamın evinde bulundu.

Yozgat'ın Şeyhosman Mahallesi'nde ikamet eden 75 yaşındaki Ayşe Biçer, 14 Şubatta, yakınlarına “Çarşıya gidiyorum” diyerek, evden ayrıldı. Annesinin akşam eve dönmemesi üzerine, gidebileceği yerlere bakan Ayşe Biçer'in oğlu Şemsettin Bolat, “Annemin hayatından endişe ediyorum” diyerek, polise başvurdu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip sonucunda, Ayşe Biçer'in izine ulaştı ve Aşağı Nohutlu Mahallesi'nde Bekir Demirtaş (78) isimli şahsın evinde olduğunu belirledi.

Evden alınıp, Emniyet Müdürlüğüne getirilen Ayşe Biçer ve Bekir Demirtaş, “Biz birbirimizi seviyoruz, evlenmek için kimseye haber vermeden kaçtık. Bizim evlenmemize kimse mani olamaz” dedi.

İfadeleri alındıktan sonra Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden elele tutuşarak çıkan Ayşe Biçer ve Bekir Demirtaş, gazetecilere poz verip, birbirlerini çok sevdiklerini, kaçtıkları günün “Sevgililer Günü” olduğunu bilmediklerini söylediler. Polise ait sivil otoyla Aşağı Nohutlu Mahallesi'ndeki bulundukları eve götürülen yaşlı aşıklar, burada yaptıkları açıklamada ise, bir süre sonra nikah yapıp, evleneceklerini bildirdiler.

4 çocuk annesi Ayşe Biçer ile 9 çocuk babası Bekir Demirtaş'ın 13 Şubat günü, cep telefonlarına kontör almak için gittikleri bayide tanıştıkları öğrenildi. Biçer ve Demirtaş'ın, bir süre birlikte dolaştıktan sonra evlerine döndükleri ve cep telefonuyla yaptıkları görüşme sonucunda da evlenmeye karar verdikleri belirtildi.

Yaşlı aşıkların, verdikleri karar doğrultusunda 14 Şubatta buluştukları ve daha sonra da Bekir Demirtaş'ın Aşağı Nohutlu Mahallesi'nde yalnız yaşadığı eve giderek, bulununcaya kadar bu evde kaldıkları kaydedildi.