BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

AK Parti: Güvenlik zaafiyeti yok

Önceki gün yaşanan olayın ardından AK Parti Genel Merkezi'nde güvenlik zaafiyeti olduğu iddiaları yalanlandı.

Abone ol

AK Parti'den yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarındaki, parti genel merkezi ve çevresinde bir güvenlik zaafı olduğu imasına yer verilen haberlerin tümüyle gerçek dışı olduğu belirtilerek, genel merkez binası ve çevresindeki kameraların eksiksiz çalıştığı, herhangi bir problem bulunmadığı bildirildi.

Partinin Tanıtım ve Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkezi'nin yakınlarına dün meçhul kişilerce zarf içerisinde dört adet kuru sıkı mermi bırakıldığı hatırlatıldı.

Bunun emniyet makamlarına iletildiğinin kamuoyunca bilindiğine işaret edilen açıklamada, ancak bugün bazı basın yayın organlarında AK Parti Genel Merkezi çevresinde bir güvenlik zaafı olduğunun ima edildiği belirtildi.

AK Parti Genel Merkez binasının güvenlik kameralarının çalışmadığı, o anda kayıtta olmadığı yönünde haberler yer aldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Söz konusu haberler tümüyle gerçek dışıdır. AK Parti Genel Merkez binası ve çevresindeki güvenlik kameraları, eksiksiz çalışmaktadır ve herhangi bir problem söz konusu değildir. Söz konusu hadise ile ilgili kayıtlar emniyet makamlarına intikal ettirilmiştir.''