BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kayınbirader kriz çıkardı

"Sen benim kim olduğumu biliyor musun" vakası daha. Bu kez Gül'ün akrabası!

Abone ol

Cumhurbaşkanı Gül'ün kayınbiraderi, aracının çekilmesi üzerine bu cümleyi kurdu ve telefona sarıldı.

İstanbul Emniyeti 'kayınbirader' krizi yaşadı. Cumhurbaşkanı Gül, 4 Ekim’de Strasbourg dönüşünde, kızının düğünün hazırlıklarını görmek için gittiği İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi çevresinde güvenlik önlemi aldı. Güvenlik önlemleri çerçevesinde Kongre Merkezi etrafında bulunan tüm araçlar çekiciyle kaldırttıldı.

Bir süre sonra park yerine gelen bir kişi otomobilini göremeyince polise bağırmaya başladı. Görevli polis memurlarına “Siz benim aracı nasıl çekersiniz. Ben Cumhurbaşkanı Gül’ün kayınbiraderiyim. Aracımı çekemezsiniz” diye bağırmaya devam etti.

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISINI ARADI

Sinirlenen kişinin kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kayınbiraderi İbrahim Özyurt olduğu anlaşıldı. Sinirlerine hakim olamayan kayınbirader Özyurt hışımla İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hulusi Çelik’i aradı.

Polisleri şikayet eden Özyurt’un telefon etmesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürü Hulusi Çelik , aracı kısa sürede getirtti. Aracının çekilmesine çok sinirlenen kayınbirader Özyurt krizi emniyet müdürü Çelik’in araya girmesiyle noktalandı.