BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,91
ALTIN 2.386,65
HABER /  GÜNCEL

Evinin direği olacaktı

Terhisine 4 ay vardı. Tezkeresini alıp, babasız büyüdüğü evine koşacaktı...

Abone ol 7 yıl önce babası ölmüştü. Yani evlerinin direği yoktu. Er Mehmet Çoşkun terhis olup gelecek, evlenecek ve kendi evinin babası olacaktı.

TERHİSİNE 4 AY VARDI
Oğlunun terörist saldırıda şehit düştüğü haberini Göllüce Mahallesi'ndeki
evlerinde 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında görevli askerlerden alan Gazal Coşkun, hem annelik hem de babalık ettiği oğlu ve kızına sarılarak, 4 ay sonra kucaklamaya hazırlandığı oğlunun yasını tutuyor.

Sık sık fenalık geçiren anne Gazal Coşkun'u yakınları teskin etmeye çalışıyor.
"BU TERÖR BİTSİN ARTIK"
Şehit erin amcası Bekir Coşkun, yeğeninin terhis olmasına 4 ay kala şehit düştüğünü, büyük acı yaşadıklarını söyledi.

Şehit Er Mehmet Coşkun'un (20) babası Şükrü Coşkun'un 7 yıl önce akciğer rahatsızlığından hayatını kaybettiğini ifade eden Bekir Coşkun, şöyle konuştu;

''Yeğenim Mehmet Coşkun, Kayseri Hava Dağ Komanda İndirme Tugayındaki eğitiminin ardından Şırnak'a gönderildi. Bir yakınımızın kızıyla söz kestik, tezkeresini alıp geldiğinde evlendirecektik. Evlendirmeyi düşünürken şehit olduğu haberini aldık.

Annesi, çocuklarını ücret karşılığında fıstık kırarak, yokluk yaşayarak yetiştirdi. Çok büyük sıkıntılar yaşayarak vatanımızı savunması için gönderdiğimiz evladımızın teröristler tarafından şehit edilmesini kabullenemiyoruz. Bu terör kahrolsun, bu terör bitsin artık.''