BIST 10.211
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.460,40
HABER /  GÜNCEL

Bu yürüyüş Teröre Lanet için

Terörü lanetlemek için ilk kitlesel protesto eylemi arefe günü yapılacak.

Abone ol

Türkiye Kamu-Sen Sivas Temsilciliği, terör olaylarının kınanması amacıyla 11 Ekimde kentte ''Şehide Saygı, Ülkene Sahip Çık ve Teröre Lanet'' yürüyüşü düzenleyecek.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Musa Akkaş, sendika binasında Türk bayrağı örtülü masada yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan terör olaylarının ülkeyi yasa boğduğunu söyledi.  Akkaş, şöyle konuştu:

''Gencecik vatan evlatları toprak olmakta, şehit düşmekte, birçoğu da yaralanmaktadır. Bayram zehir oldu. Bu bayram yasımız var. Şehit olan gencecik askerlerimiz bayram öncesi ailelerine tabutlarla gidecek. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kökü dışarıdan destekli bu kahpe terör örgütünü ve eylemlerini şiddet ve nefretle kınıyorum. Terör örgütü akıttığı kanda boğulacak, er veya geç bunun hesabını verecektir.''

AREFE GÜNÜ TERÖRE KARŞI YÜRÜYÜŞ

Kamu-Sen Sivas Temsilciliği olarak 11 Ekim Perşembe günü kentte ''Şehide Saygı, Ülkene Sahip Çık ve Teröre Lanet'' yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade eden Akkaş, yürüyüşle teröre karşı tek ses, tek yürek, tek bilek olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Atatürk Kültür Merkezinin önünden saat 12.30'da başlayıp kent meydanında sona erecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet eden Akkaş, yürüyüşe herkesin Türk bayrakları ile katılacağını, siyasi içerikli pankart taşınmayacağını söyledi.