BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Kayacının tatili zehir oldu

Aysun Kayacı'nın Dubai tatili kabusa dönüştü. Ünlü mankenin son dört günü istediği gibi geçmedi.

Abone ol Ünlü manken Aysun Kayacı sevgilisi ile çıktığı Dubai tatilinde deniz suyundan mikrop kaptı. Sevgilisi Ozan Sevindik önceki hafta 30 yaşına giren Kayacı'nın doğum günü nedeniyle sürpriz yapıp Dubai seyahati organize etti.

Yoğun iş ortamından uzaklaşmak için fırsat yakalayan Kayacı, Dubai'de bol bol denize girdi. Ancak bir haftalık tatilin son dört günü genç çift için adeta kabusa döndü.

DENİZDEN MİKROP KAPTI

Aysun Kayacı'nın cildinde oluşan kızarıklıklar ikiliyi çok korkuttu. Hastanede yapılan tetkiklerde Kayacı'nın deniz suyundan mikrop kaptığını tespit eden doktorlar, genç mankene denize girmemesini ve güneşe çıkmamasını tembihlediler. Kızarıklıkların üzerine doktorun verdiği merhemleri süren Kayacı, tatilinin geri kalan kısmını gölgede dinlenip, kitap okuyarak ve bol bol alışveriş yaparak geçirdi. Türkiye'ye vücudunda kızarıklarla dönen Aysun Kayacı, İstanbul'da hemen tanıdığı bir cilt doktoruna gitti. Buradaki doktoru da Dubai'de konulan teşhisi doğruladı. Ünlü manken Dubai'de deniz suyundan mikrop kapmıştı.