BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Emre doğuştan Fenerliymiş!

Emre'nin Fenerbahçe'ye transferi büyük olay yarattı. Meğer Emre doğuştan Fenerliymiş. Nereden mi biliyoruz? En yakını söyledi;

Abone ol

G.Saraylı eski yıldızının ailecek F.Bahçeli olduğu ortaya çıktı. Emre'nin babası ailecek hep Fenerbahçeli olduklarını söyledi. Ancak futbolun duayenleri uyarıyor: Daha önce transferlerinden sonra "Doğuştan Fenerliyim" diyen ve bir süre sonra kovulan Ceyhun, Fatih Akyel ve Sergen'in akıbetini Emre'ye hatırlatıyor...  

DOĞUŞTAN FENERLİ

Newcastle'dan Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun doğuştan Sarı- Lacivertli renklere gönül veren biri olduğu ortaya çıktı.

F.Bahçe'nin henuz 15 yaşındayken Zeytinburnuspor'dan almak isteyip G.Saray'a kaptırdığı “Bücür” lakaplı yıldız futbolcu, 13 yıl gecikmeli olarak Sarı-Lacivertli formaya kavuştu.

Babası Mehmet Belözoğlu'nun, "Biz ailece F.Bahçeliyiz. Oğlumu da daha iyi olduğu için G.Saray alt yapısına gönderdik" sözleri daha önce G.Saray'da oynayan ve G.Saraylı olarak bilinen eski yıldızların F.Bahçe'ye transferlerini ve kovulma olaylarını akıllara getirdi.

FENER 3 YIL ÖNCE DE İSTEMİŞ

Ceyhun Eriş, Fatih Akyel, Sergen Yalçın'ın geçmişte Sarı-Lacivertliler'e transfer olduktan sonra "Doğuştan Fenerliyim" sözleri ve gururla Fenerbahçe formasını öpmeleri bu kez de Emre için gündemde.

Futbol dünyasında şimdi herkes, G.Saray'da oynayan ve G.Saraylı olarak bilinen ancak F.Bahçe'ye imza attıktan sonra “Doğuştan Fenerliyim” açıklamalarını yapan oyuncuların bir süre sonra kovulduğunu ve Emre'nin de aynı sonla karşılaşacağı endişesini taşıyor.

Emre'nin de kısa zamanda F.Bahçe'den kovulacağını belirtenler, "Emre'yi de G.Saraylı olarak biliyorduk. Ama şimdi doğuştan Fenerliymiş. Kendisine dikkat etsin; Ceyhun, Fatih ve Sergen'in kaderini yaşamasın" uyarısında bulunuyor.