BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,26
ALTIN 2.449,41
HABER /  SPOR

Terim canlı yayında isyan etti

Terim canlı yayında döküldü. Orhan Pamuk da Terim'den okkalı bir yanıt aldı. Fener'e gidecek söylentisine de cevabı vardı.

Abone ol İNTERNETHABER /ÖZEL

Milli Takımlar teknik Direktörü Fatih Terim, ATV'deki özel programda içini döktü. Terim, Fenerbahçe'ye transfer söylentilerini ilginç bir noktaya bağladı. Orhan Pamuk'a yanıtı da çarpıcıydı.

BİR TAKIM OYUNLAR OYNANIYOR

Canlı yayında konuşan Terim, Fatih Altaylı'nın Fenerden teklif aldığına ilişkin yazısına çarpıcı bir yanıt verdi; "Bir telefon açsa gerçeği öğrenirdi. Terim bir kongre üyeliği kadar mı? Bir şeyler dönüyor, birileri oyun oynuyor. Milli takımı bırakmamı istiyor birileri..."

BEN DE ONU AZ MİLLİYETÇİ BULUYORUM

Terim, "Fatih Terim milliyetçi olsa da Türkiye'yi destekleyeceğim" sözüne de ilginç bir yanıt verdi.

Terim; "Olabilir bunu söyleyebilir, dünyaca ünlü bir insanımızdır. Ben de onu yetersiz milliyetçi görüyorum" dedi.

EMRE ZAMANLAMASI YANLIŞ

Fatih Terim'in şikayetçi olduğu bir diğer konu da Emre'nin transferi ve sonrasında medyada çıkan yorumlardı. Terim, "Zamanlama çok kötü" diyerek, Emre hakkında yapılan tartışmaların oyuncuya zarar verdiğini söyledi. Terim, Emre'nin transferine dair tartışmaların hazirandan sonraya bırakılmasını rica etti.

PORTEKİZ KİMİN YILDIZ OLDUĞUNU GÖRECEK

Cumartesi günü oynanacak Portekiz maçını da değerlendiren Fatih Terim çok ama çok iddialı konuştu. "Scolari bizi ciddiye alıyor mu almıyor mu görecek" diyen Terim, "Portekiz maçında kimin yıldız olduğunu göreceğiz. Cumartesi günü herkes gurur duyacakları bir milli takım izleyecekler. Aslanlar gibi mücadele edeceğiz" dedi.

"BİZ İDDİALIYIZ KARDEŞİM"

Bu maçla ilgili büyük konuşmanın kendilerine yakışmadığını belirten Terim, "Ama biz iddialıyız kardeşim. Biz buraya kendimizi hatırlatmak için geldik. Benim orta saham çok az takımda var. Türk Milli takımı iddialı olma hakkına sahiptir. Biz bu gruptan çıkalım bakın daha ne güzel şeyler olacak. Portekiz ile başlamak bir avantaj bizim için. Kimseden ne korktuğumuz, ne de çekindiğimiz var" dedi.