BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Galatasaray hocasını buldu

Adnan Polat Alman hocayla görüştü. Söylemlerinden çok etkilendi. Geniş yetkilerle takımın başına geçecek.

Abone ol Galatasaray Başkanı Polat, görüşlerinden ve söylemlerinden çok etkilendiği Alman hocaya transfer ve alt yapı konusunda geniş yetkiler verecek. Devler Ligi’ne kalınırsa Skibbe’nin istedikleri alınacak. Alt yapı da genç hocanın kontrolünde olacak

Star'dan Harun Muslu imzalı habere göre Galatasaray'ın gizlice İstanbul’a getirip prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Michael Skibbe, imza atınca geniş yetkilere sahip olacak.

Başkan Adnan Polat ve yöneticiler, Leverkusen’deki görevini bırakan Alman hoca ile yaptıkları görüşmede, söylemlerinden, görüşlerinden, hedeflerinden ve özellikle de alt yapıyla ilgili planlarından çok etkilendiler. Başkan Polat’ın Skibbe’yi çok beğendiği ve Galatasaray’da başarılı olacağına inandığı ifade edildi..

Pazarlıklarda Alman hocanın, transfer ve alt yapı organizasyonu konulanda geniş yetki istediği ve yönetimin bunları kabul ettiği bildirildi.

Skibbe, Galatasaray’ın başına geçtikten sonra transfere yön verecek. Şampiyonlar Ligi’ne girilmesi halinde Alman hocanın istediği takviyeler yapılacak, önerdiği isimler alınacak. Alt yapının başına da Skibbe’nin istediği biri getirilecek. Çalışma sistemi değişecek. Alt yapıda dikkat çeken oyuncular A takımla idmana çıkacak. Yurt içinde de daha fazla tarama yapılacak.