BIST 10.262
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.412,67
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşaspor lige geri mi dönüyor?

Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, Kasımpaşaspor'un ligden düşmediğini, düşürüldüğünü söyledi

Abone ol

Kasımpaşa Kulübü Başkanı Öksüz, "Bu kadar şaibe, şike ve manipülasyonun iddia edildiği ligden normal şartlarda düşmedik, düşürüldük diye inanıyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkını Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri, Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları toplandı. Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilen toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yantılayan Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, toplantıda fikir alışverişi yapacaklarını ifade ederek, "Sadece davet edildik. Ya bilgilendirileceğiz ya da bizim görüşümüzü alacaklarını zannediyorum" dedi.

Geçtiğimiz sezon düştükleri Spor Toto Süper Lig'e geri alınmak için Futbol Federasyonu'na yaptıkları başvuruyla ilgili ise Öksüz, şunları söyledi:

"Kasımpaşa Kulübü başkanı olarak göreve geldiğim 7 yıl öncesinden bu yana söylediğim bir şey vardı, Türkiye'de futbol takımlarını dürüst yöneticilerin yönetmesi gerekir. Dürüst yöneticilerin olmadığı dönemlerde Türk futbolunun ilerlemeyeceğini her zaman söyledim. Bu işte hata yapmış her kim varsa, ben dahil olmak üzere cezasını çekmelidir. Çünkü Türk futbolunun geleceği dürüst insanlara bağlıdır. Bu kadar şaibenin, şikenin, manipülasyonun iddia edildiği bir sezon içerisinde, o Süper Lig'de biz de vardık. Yalnız Kasımpaşa değil, Bucaspor ve Konyaspor da vardı. Demek ki biz bu kadar şaibe, şike ve manipülasyonun iddia edildiği ligden normal şartlarda düşmedik, düşürüldük diye inanıyorum. O bakımdan eğer yönetim bir karar verir ve bazı takımlar düşürülürse, düşen takımların da tekrar lige alınması en doğal hakkımız. Bunun için dilekçe verdim zaten. Gereğinin yapılmasını bekliyorum."