BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  SPOR

Kasımpaşa 2 genç yıldızla resmi imzaları attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Sarpsborg takımından Tobias Heintz ile Stuttgart II takımından 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Azad Toptik'i transfer etti.

Abone ol

Bu sezon ligde üst sıraları zorlayan Kasımpaşa, 2. devreye güzel başlamak için takımına takviye çalışmalarına devam ediyor. Kasımpaşa, Sarpsborg takımından Tobias Heintz  ve Stuttgart II takımından 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Azad Toptik'i transfer etti. 

Lacivert- Beyazlıların, Norveç ekibi Sarpsborg’un 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Tobias Heintz ile geçtiğimiz günlerde anlaşıldığı biliniyordu. 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Resmi açıklamada "Norveç 1. Lig ekiplerinden Sarpsborg'un 20 yaşındaki Norveçli ofansif orta saha oyuncusu Tobias Heintz, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Nursal Bilgin ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3,5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı." ifadelerine yer verildi.

AZAD TOPTİK KASIMPAŞA'DA
Alman takımlarından VfB Stuttgart II'de forma giyen 19 yaşındaki Türk kanat oyuncusu Azad Toptik, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Nursal Bilgin ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 2,5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.