BIST 9.555
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.470,38
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Binali Yıldırım: Bu rezilliğe son vereceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul için "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi. Büyükada'daki fayton tartışmasına değinen Yıldırım, "Bu rezilliğe bir son vereceğiz" dedi.

Abone ol

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, cuma namazı sonrası basın mensuplarına gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım, "İlçelerimizin adayları ile bugün Eyüp'te namazımızı kıldık ve buradan yola çıkıyoruz. Aziz İstanbulluların güvenini kazanmış bir şekilde İstanbul'a hizmete başlayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Halkımıza hizmet için yola çıktık, Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.


Yıldırım, "Projelerimiz için 7 Ocak'ta bir tanışma toplantısı yapacağız.15 Ocak'tan itibaren yoğun bir şekilde İstanbul'la ilgili proje ve önerilerimizi kapsamlı bir şekilde çeşitli vesilelerle duyuracağız" ifadelerini kullandı.

''BU REZİLLİĞE SON VERECEĞİZ''
Yıldırım ayrıca, "Hayvanlar da canlıdır, onların hakkın korumak bizim görevimizdir. Hayvanların ticari amaçlarla ilgili kullanılmasını doğru bulmuyoruz. Buradaki sorunlar neyse oradaki faytoncularla, esnafla görüşülerek bu rezilliğe bir son vereceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yakın zamanda hayvan haklarıyla ilgili bir kanun teklifi de gündeme gelecek, bunun da çalışmasını arkadaşlar yapıyorlar." şeklinde konuştu.