BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  GÜNCEL

Kartalsın Dinamo Kiev'i parçalarsın

Ligde umduğunu bulamayan Beşiktaş, Dinamo Kiev galibiyetiyle Avrupa'da yoluna devam etmek istiyor.

Abone ol

LİGDE çalkantılı günler yaşayan ve son olarak da İbrahim Üzülmez'in gönderilmesiyle iyice kaosa giren Beşiktaş bugün Avrupa sınavına çıkıyor. Siyah- Beyazlı takım UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında bugün Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırlayacak. İnönü Stadı'ndaki maç saat 20.00'de başlıyor.

BOBO İLK 11'DE OYNAYACAK

Beşiktaş'ta Almeida'nın yerine Bobo ilk 11'de oynayacak. Teknik Direktör Schuster İbrahim Toraman'ı kulübeye çekerken Ferrari'ye yer verecek. Guti ise kaptan çıkacak.

İSPANYOL ÇİLİNGİR

Beşiktaş'ta yokluğu en çok aranan futbolcu olan Guti Hernandes, Dinamo Kiev karşısında takımının en önemli silahı olacak. Geçen hafta kaybedilen Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen ve Kiev karşılaşmasına saklanan İspanyol yıldız, bugün takımın sahadaki beyni olacak.



BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYOR

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibinin teknik direktörü Yuri Semin, Beşiktaş'tan çekinmediklerini söyledi.

Maçın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Semin, Beşiktaş'ın iyi oyuncuları olduğunu ve iyi performans sergilediğini bildiklerini belirterek, "Ama bu bizi korkutmuyor. Bu tarz korkulara yenilirsek daha ileri gidemeyiz" dedi.