BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kartalın yıldızına kanca

Galatasaray Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızının peşinde olduğu ortaya çıktı..

Abone ol

Beşiktaş, Avusturya kampı için dün Münih’e uçarken, basın mensupları ile sohbet eden Ricardinho, kendisine birisi Türkiye’den olmak üzere 8 kulübün teklifte bulunduğunu açıkladı.

KARTAL SICAK BAKMADI

Brezilyalı futbolcu, “Ancak Beşiktaş menajerime beni satmak istemediklerini söylediler” dedi. Ricardiho, “Türkiye’den seni isteyen kulüp Galatasaray mı” sorusuna ise cevap vermedi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş’ın bonservis bedeli olarak 10 milyon euro istediğini de belirterek, “Celal Kolot, menajerime 10 milyon euro bonservis bedeli istediğini söylemiş. Bunun üzerine de beni isteyen kulüpler transferden vazgeçmek zorunda kaldı. 1 yıl daha mukavelem var. Bu sene olmazsa sezon sonunda giderim” diye konuştu.

Ricardinho, Roberto Carlos ile de devamlı görüştüğünü anlatıp, “Carlos, İstanbul’daki nemli havadan dolayı biraz serzenişte bulundu. Ama zamanla alışır. Kendisi çok iyi bir futbolcudur, uyum sorunu yaşamaz” bilgisini verdi. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Münih üzerinden karayolu ile Avusturya’ya geçip, Seefeld’de kampa girdi.