BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Düğünde yaşanan acı olay

Sevinç gösterisinde bulunayım derken acı yaşattı.

Abone ol

İzmir'de geçen yıl yakınlarının düğününde kutlama amacıyla silahla ateş açarak yeğeninin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 9 Ağustos 2006 tarihinde Kadifekale semtindeki düğünde kutlama amacıyla silahla ateş edilmesi sonucu Gurbet Çokan'ın (33) ölümü, Mihrican Sarı'nın (17) da yaralanması olayıyla ilgili hakkında mahkemece yakalama kararı bulunan A.T'nin Kadifekale'de bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, zanlı A.T'yi Kadifekale'de yakaladı.

A.T'nin, Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi. Kadifekale semtinde 9 Ağustos 2006 günü bir çay bahçesindeki düğünde kutlama amacıyla silahla ateş açılması sonucu vücutlarına kurşun isabet eden 3 çocuk annesi Gurbet Çokan ölmüş, Mihrican Sarı da yaralanmıştı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren savcılık, düğün CD'lerinde yaptığı
incelemede, olay sırasında N.T, kardeşi A.T. ve yeğeni A.T'nin silahla ateş
ettiğini belirlemiş ve bu kişiler hakkında yakalama emri çıkarmıştı. Yeğen A.T. ile N.T. daha önce yakalanarak cezaevine konulmuştu, A.T. ise aranıyordu.