BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Karısının üstüne kızgın yağ döktü

Karısı masaj salonunda çalışıyordu. İşi bıraksın diye baskı yaptı. Bırakmayınca da özüreni kızgın yağ döküp, kayıplara karıştı.

Abone ol

Adana'da karısının yüz ve vücuduna kızgın yağ döken zanlı, Şanlıurfa'da yakalandı.

9 Ağustos tarihinde Dadaloğlu Mahallesi Haşim Dalgıç Caddesi'nde oturan Emine Akgüler'in (39) üzerine yemeklik yağı kızartıp döken Mehmet Akgüler'in yakalanması için soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonuç verdi.

URFA'YA KAÇIP YENİ BİR HAYAT KURDU

Zanlının olaydan sonra Şanlıurfa'daki yakınlarının yanına yerleşerek, yeni bir hayat kurmaya başladığını belirleyen ekipler, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün de desteğiyle bu kentte operasyon düzenledi.

Kendisine yeni bir iş kuran Akgüler, operasyon sonucu yakalanarak, Adana'ya getirildi. Akgüler'in ilk ifadesinde, suçunu itiraf ederek, eşinin bir masaj salonunda çalıştığını, buradan ayrılmasını istediğini, kabul etmeyince de aralarında tartışma çıktığını anlattığı öğrenildi.

Tartışmanın ardından mutfağa giden Akgüler'in, karısının akşam patates kızartmak için kullandığı yağı yeniden ocağa yerleştirip ısıttığı, sonra da eşinin üzerine döktüğü belirlendi.

Sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen Akgüler, tutuklandı.

Bu arada, olayda vücudunun yüzde 50'lik bölümünde yanık oluşan Emine Akgüler'in Seyhan Araştırma Hastanesinde yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.