BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Evine bırakayım dedi, tecavüz etti

Genç kadını evine bırakmak için arabasına aldı. Ama niyeti hiç de öyle değildi. Arabayı ormanlık alana sürdü ve genç kadının hayatını kararttı.

Abone ol

Antalya'da evine bırakmak için otomobiline aldığı genç kadına, ormanlık alanda araç içerisinde tecavüz ettiği iddia edilen zanlı yakalandı.

D.C.Ç'nin (23), dansçı olarak çalıştığı otelden ayrılırken, ortak arkadaşları kanalıyla tanıdığı ve kendisini otomobiliyle evine bırakmayı teklif eden M.Ö'nün (25) tecavüzüne uğradığı yönündeki iddiası kapsamında yürütülen soruşturma sonucu, olayın ardından sahte kimlik çıkardığı tespit edilen M.Ö'nün, Korkuteli ilçesi yakınlarında yakalandığı öğrenildi.

Adli tıp kurumu uzmanlarının tespitleri sonucu, Antalya'da otellerde dansçılık yapan D.C.Ç'nin, zanlının tecavüzüne maruz kaldığı belirlenirken, kadının tecavüze direnmesi nedeniyle vücudunda darp izleri oluştuğu da saptandı.

Zanlının, evine bırakma bahanesiyle otomobiline davet ettiği D.C.Ç'yi zorla Antalya-Korkuteli yolundaki ormanlık Düzlerçamı bölgesine götürdüğü ve ölüm tehdidiyle araç içeresinde tecavüz ettiği öne sürüldü.

TECAVÜZ EDİP ŞEHRE GETİRDİ

Tecavüzün ardından mağdur kadını şehir merkezinde bir kavşakta bıraktığı ve şikayetçi olmaması için tehdit ettiği iddia edilen M.Ö'nün, olayın hemen ardından sahte kimlik çıkararak şehir dışına çıktığı ve Antalya'ya geri dönmeye çalıştığı sırada yakalandığı bildirildi.

Dolandırıcılık ve görevli memura saldırı suçlarından sabıkasının bulunduğu belirtilen M.Ö. ''cinsel saldırı'' suçlaması kapsamında adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü'nden zanlının çıkarılışı sırasında, polis aracı binanın giriş kapısına kadar yanaştırılarak, gazetecilerin görüntü alması engellendi.