BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.428,59
HABER /  SPOR

Kazımın muhabirlere ettiği küfür

Antreman sırasında gazetecilerin yanına geldi. İngilizce ağır bir küfür savurdu. Daum devreye gitti, küfrün nedenini sordu.

Abone ol

Önceki gün yapılan idmanda basın mensuplarının yanına gelerek İngilizce ağır bir küfür eden ve sonra hiçbir şey olmamış gibi idmana devam eden Kazım, şaşkınlık yaratmıştı.

Kazım'ın kime ve niye küfür ettiği bile anlaşılamamıştı. Bu sabah yapılan idmanda gazeteciler yaşanan bu çirkin olayı Daum'a anlattı. Ardından Almanhoca önce Kazım ile konuştu ardından da gazetecilerin yanına gelerek bilgi verdi.

DAUM KAZIM'A SEBEBİNİ SORDU
Antrenman sırasında gazetecilerin çağırması üzerine yanlarına gelen Christoph Daum "Bir problem var mı?" deyince, bir gazetecinin "Evet, var. Kazım, Sion maçı öncesi yapılan son antrenmanda buradan geçerken gazeteci arkadaşlara küfür etmiş. Bunu neden yaptı?" şeklindeki soruyla karşılaştı. Bunun üzerine Alman teknik adam koşu yapan Kazım'ı durdurarak, milli futbolcuyla bir süre görüştü.

KAZIM UYARILACAK!
Daha sonra basın mensuplarının yanına gelen Daum Kazım'ın kendisine "Benim hakkımda olmayan bir şeyi yazdığı için içlerinden birine küfrettim" dediğini söyledi. Olayın çirkinliğinin farkına vardığı gözlenen Daum, "Ben mesajı aldım. Kazım ile tekrar ayrıntılı konuşacağım" dedi.