BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Eteğin içine soktuğuna bak!

5 kadın, bir işyerine girdi... Çaldıkları şey öyle ufak tefek değil... İşyeri sahibi bu hırsızlık karşısında şaşkına döndü.

Abone ol

Antalya'nın Kaş ilçesinde beyaz eşya ve bilgisayar ürünleri satışı yapan iş yerine müşteri gibi gelen 5 kadın, 19 inch büyüklüğünde bir LCD ekranı çalarken, hırsızlık olayı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kadın, Atatürk Bulvarı'nda beyaz eşya ve bilgisayar ürünleri satışı yapan Ömer Kahya'ya ait iş yerine girdi.

MONİTÖRÜ ETEĞİN ALTINA SOKTU

Yabancı dilde konuşan kadınlardan çok az Türkçe bileni, tost makinesi almak istediğini belirterek iş yeri sahibini oyalarken, kadınlardan biri iş yerindeki 19 inch büyüklüğündeki bilgisayar ekranını alarak yanında duran kadına verdi. Bu kadın da ekranı eteğinin altına yerleştirerek iş yerinden ayrıldı.

İş yeri sahibi, kadınların gitmesinden yaklaşık yarım saat sonra hırsızlık olayını fark ederek güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Hırsızlık anının kamera tarafından kaydedildiğini gören Ömer Kahya, polise ve savcılığa başvurdu.

İYİ GİYİMLİYDİ ŞÜPHELENMEDİ

Kahya,  30-40 yaşları arasındaki kadınların Bulgarca konuştuklarını tahmin ettiklerini söyledi. Kadınların iyi giyimli olduklarını ve sadece birinin çok az Türkçe konuştuğunu anlatan Kahya, ''Durumlarından hiç şüphelenmedik, turist olduklarını düşündük. Zayıf olanı tost makinelerini sorarken, diğer ikisi hırsızlık yapanı görmemizi engellemiş'' dedi.

Çalınan 19 inch ekranın 7-8 kilogram ağırlığında olduğuna dikkati çeken Ömer Kahya, kadınların bilgisayar ekranını eteğin altında saklamak için de bir düzenek kurmuş olabileceklerine işaret etti.

Monitörün fiyatının yaklaşık 250 TL olduğunu belirten Kahya, ''Çalınan malın değeri büyük değil. Vitrinde bulunan dizüstü bilgisayarlardan da çalabilirlerdi neyse ki onları almamışlar. Dükkanın ölü noktasındaki ekrana yönelmişler. Bu kişilerin başkalarına da zarar vermeden yakalanmasını istiyorum'' diye konuştu.

İŞTE KARE KARE MONİTÖRÜN
ETEK ALTINA SOKULDUĞU ANLAR...

[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]