BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Bayern Münih yıldızına kavuştu

Real Madrid'te istenmeyen futbolcu konumuna gelmişti.. Yeni takımıyla 4 yılık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih ile bugün 4 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalı oyuncu Arjen Robben, formda olduğunu ve Bayern Münih'te oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Robben, resmi olarak sözleşmeyi imzaladıktan sonra Bayern Münih kulübünün televizyonuna yaptığı açıklamada, Real Madrid'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve formda olduğunu belirterek, ''Oynamaya hazırım'' dedi.

Bayern Münih'e transferinin çok hızlı geliştiğini ifade eden Robben, daha önce bazı şeyleri düşünmesi gerektiğini, sonuçta Bayern Münih gibi büyük bir kulübe gitmeye karar verdiğini kaydetti.

Bayern Münih'te bulunmaktan memnun olduğunu belirten Hollandalı oyuncu, kendisine Bayern Münih tarafından bu duygunun verildiğini söyledi.

Robben'in 17 yaşındayken Hollanda U20 milli takımında teknik direktörü olan ve Bayern Münih'in şimdi teknik direktörlüğünü yapan Louis van Gaal, Robben'in o dönemlerde de çok iyi bir yetenek olduğunu, onunla birlikte takıma yaratıcı bir oyuncunun daha geldiğini belirtti.

Bayern Münih'te 10 numaralı formayı giyecek olan Robben'in, Bayern Münih'in yarın ligde VfL Wolfsburg'a karşı yapacağı maçta da oynayabileceği bildirildi.