BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
HABER /  GÜNCEL

Karısı ve kızına kurşun yağdırdı

Mersin'de bir kişi, boşanmak isteyen karısı ile tartışma sırasında araya giren kızını tabanca ile vurarak yaraladı.

Abone ol

Mersin'de, GATA'dan emekli olan memur 53 yaşındaki Hüseyin Özcenik, kendisinden boşanmak istemeyen eşi 50 yaşındaki Birsel Özcenik ve kendisine engel olmak isteyen kızı 15 yaşındaki Kevser Can Özcenik'i tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Toroslar İlçesi Halkent Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 2 aydır ayrı yaşayan 1 çocuk babası Hüseyin Özcenik, eşi ile görüşmek üzere evine gitti. Özcenik, kendisinden boşanmak istemeyen eşi Birsel Özcenik ile bu nedenle tartışmaya başladı.

ENGEL OLMAK İSTEYEN KIZINA DA KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma alevlenince, üzerindeki ruhsatlı tabancasını çekip eşinin üzerine kursun yağdırdı. Bir çocuk annesi Birsel Özcenik, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 3 kurşunla yaralandı. Bu sırada, evde bulunan Hüseyin Merzeci İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencisi Kevser Can Özcenik, silah sesi üzerine solona koşarak babasına engel olmaya çalıştı. Hüseyin Özcenik, bu kez kızına ateş etti.

Genç kız da kafasına ve göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı.  Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Birsel Özcenik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kızının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

KARISI AYRILMAYI REDDETTİĞİ İÇİN

Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Birsel Özcenik, polise verdiği ilk ifadesinde, "2 ay önce boşanmak için evi terk etti.  Bu günde, eve gelip ayrılmak istediğini söyledi ben de bunu kabul etmedim. Bu sırada, silahını çekerek üzerime kurşun yağdırdı, kendisine engel olmak isteyen kızımıza da acımadan saktı" dedi.

Zanlı eş ise polisin  takibi sonucunda yakalanarak sorguya alındı.