BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeye Yunanlı katil geliyor!

Fenerbahçe 32 yaşında ve 1.80 boyundaki Yunanlı şutör Evanthia Maltsi'yi renklerine bağlamak için harekete geçti..

Abone ol

Bayanlar Basketbol Ligi'nde üst üste 5. şampiyonluğunu yaşayan, önümüzdeki sezon için de Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa göz diken Fenerbahçe, transfer taarruzunu sürdürüyor.

WNBA'in ve Avrupa'nın en değerli oyuncusu Diana Taurasi'yi kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertliler, 2009 Avrupa Şampiyonası'nda Yunanistan Milli Takımı'nın turnuvayı 5. kapatmasında büyük pay sahibi olan 32 yaşında ve 1.80 boyundaki Yunanlı şutör Evanthia Maltsi'yi renklerine bağlamak için harekete geçti. 2007'de WNBA'de Connicticut Sun takımının formasını giyen Panathinaikos, CJM Bourges, Ros Caceres gibi Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde de görev yapan Maltsi, son 2 yıldır ise ÇEK USK Prag'da yer alıyor. Son anlardaki kritik basketleriyle adından söz ettiren ve 'Greek Killer' (Yunanlı Katil) yakıştırması yapılan Maltsi, bu sezon Prag'da 11.9 sayı, 3.3 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları tutturmuştu.

MATOVIC GÜNDEMDE

Bu arada Fenerbahçe, ilk yılında şampiyonluk sevinci yaşayan ve başarıda büyük pay sahibi olan ABD'li forvet Penny Taylor'la önümüzdeki sezon için yeniden anlaştı. Sarı-lacivertlilerin ayrıca pivot pozisyonuna da oyuncu arayışlarını sürdürdüğü, Polonya'nın Lotos Gdynia takımında forma giyen 27 yaşında ve 1.97 boyundaki Sırp pivot Ivana Matovic'in transferi için düğmeye bastığı belirtildi.