BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Karadayı emlak kralı oldu

İmirzalıoğlu'nun Cihangirdeki mülklerinin değerinin 30 milyon TL'yi bulduğu söyleniyor.

Abone ol

Daha önce Sinan Çetin'in emlak yatırımları nedeniyle bir dönüm 'Sinangir' diye anılan Cihangir semti Kenan İmirzalıoğlu'yla 'Kenangir'e dönüştü.

Habertürk'ün haberine göre, Birkaç yıl önce eski bir apartmanı yıkıp yeniden yapan ve Bohem adıyla apart otele çeviren İmirzalioğlu, özellikle Suriyeli zengin arapların yoğun ilgisi nedeniyle semtte yeni apartmanlar almaya başladı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Tahtaki Yokuşu'nda eski bir evi satın alıp yıktırdı ve bölgedeki dördüncü apartmanının temelini attı.

4 APARTMANIN DEĞERİ 30 MİLYON LİRAYI BULDU

Altı katlı yeni bir apartman yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, inşaat devam ederken yeni binasının arka tarafındaki küçük tek katlı atıl binayı da satın aldı. İmirzalioğlu'nun Cihangir'deki dört apartmanının değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor.

CİHANGİR'İN YENİ EMLAK KRALI KARADAYI

Bu arada ünlü sanatçının komşuları, "Daracık yere altı katlı apartman dikiyor, devamlı borumuz patlıyor, kablolarımız kopuyor" diye şikayet ediyor. Komşular durumdan pek hoşnut olmasa da, Cihangir'in yeni emlak kralı Kenan İmirzalıoğlu oldu!

KENAN İMİRZALIOĞLU EMRAH'IN İZİNDE

Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde başı 200 evi olan 'Küçük Emrah' lakaplı Emrah Erdoğan, çekiyor. Çocukluğundan bu yana sahnelerde olan Emrah'ın serveti Türkiye'de çok az sanatçıda var. Kazandığını gayrimenkule yatıran şarkıcının, Etiler, Levent civarında 200'e yakın evi var. Fulya'daki bir rezidansta 12 dükkanı olan sanatçının aynı yerde 2 milyon dolar değerinde bir spor kompleksi de bulunuyor